Web Analytics
Jump to content

Kjøp av el-gitar


zelph2
 Share

Recommended Posts

Heihei, spiller egentlig bass, men tenkte det hadde vært kjekt å kunne litt akkorder og i det hele tatt kunne spille litt gitar. Jeg vet at akustisk er best for nybegynnere, men om jeg blir god på gitar kommer jeg til å ville ha en elektrisk med hvert så føler det er bortkastet.

Har ikke lyst å kjøpe brukt og heller helst ikke fra utlandet. Jeg kikket på gitarhuset og så de hadde ryddesalg. Lurte på om det fantes noe for meg her? :

http://www.gitarhuset.no/Default.aspx?PGID=92

Har egentlig ikke lyst å kjøpe noe dyrere enn 2500, men kan sette en maksimum pris på 3000.

Forslag? :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg hadde valgt en gitar med fast stol framfor å kjøpe en flytende bro på en gitar til såpass lite penger. Da bør man helst bruke mer, og være forberedt på å stå ut med den ekstra jobben det tross alt er å ha flytende bro på en gitar.

Derfor blir det en av de første Schecterene jeg vil anbefale.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg har de akustiske alltid i kasse med en Boveda pose i kassen. Funker fjell.
  • En tur alene til byen, kom hjem med åtte nye skiver (Ecclesia, #3 i midten fikk jeg forrige lørdag):  
  • Jeg oppbevarer mine heltregitarer (archtop og kasse) nesten uten unntak i gitarkassene. Rommet jeg oppbevarer gitarene i har «bedre» (for gitarer om ikke annet) luft enn resten av huset, men jeg har et hygrometer for å følge med på fuktighet og temperatur. Så langt har det stort sett vært innafor i rommet (35-60% fuktighet). I enkelte perioder om vinteren har jeg satt inn en bolle med vann for å tilføre fuktighet. Det funker, men jeg skal vurdere å anskaffe en liten luftfukter.
  • Brum brum. Neida, skaff deg et hygrometer (hundrelapp eller to), så følger du med utover vinteren. Ingen grunn til å fukte lufta så lenge du har inneklima innafor "normalen". Men absolutt lurt å ha forholdsregler: Jeg har en heltre granlokk Ayers stålstrenger som ikke greide seg gjennom den tørreste og kaldeste vinteren i trøndelag på lenge (10-12 år siden?) uten betydelige sprekker i lokket. Den hang på veggen i stua, og jeg hadde ikke begrep om luftfuktighet da. Den låter og spiller nydelig, så det er foreløpig kun kosmetisk, men så kosta den bare omkring 5000,-, så ikke noe stort tap. Ellers, hvorere du borhena? Innland/kyst/fjell? Har litt å si.
  • Takker!  Hvor mye legger dere i luftfuktighet og slikt for kassegitarer? Fikk med en pakke d'addario humipak, men tenkte det er lurest å vente til vinteren med å poppe den? Gitaren kommer til å ligge i kassen når den ikke er i bruk. Er første heltre kassegitar jeg eier, so bear with me
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.