Web Analytics
Jump to content

alfwood. Nybegynner


Tonje
 Share

Recommended Posts

Er nybegynner og skal egentlig akkurat begynne å lære meg og spille gitar. Så kommer spørsmålet; Hvilken gitar skal jeg velge?

Har ikke så alt for mye å bruke på en gitar så utvalget blir nok litt snevert, men likevel. Har sett etter en med nylonstrenger, men ellers vet jeg ike helt hva jeg ser etter. Skulle gjerne hatt en gitarpakke og snublet over en gitarpakke på gitarbutikken.com. Det var en alfwood-gitar. Noen som vet noe om denne?

Ellers har jeg også funnet en Epiphone DR-90 i gitarpakke som jeg vurderer. Noen som vet noe om denne?

Setter også stor pris på anbefalinger opp til 2000 kroner dersom noen har.

Link to comment
Share on other sites

Heisan Tonje.

Velkommen til GitarNorge.

Skal du ha det sikreste, beste og mest behagelige alternativet til å starte opp med gitarspilling på , så kjøper du en nylonstrengsgitar.

Det er ikke kult, ser ikke bra ut foran speilet, og antall effekter man kan bruke er null.

På den annen side, er teknikkene du lærer, grepene og sangene man kan spille brukbare for resten av livet.

Det som er litt dumt, er at gode nylonstrengsgitarer ofte koster mer enn 2000 kroner.

Jeg vil anbefale det å ta deg en tur til den lokale musikkhandleren, og finne en kassegitar som har lav strengehøyde. Veldig god lyd får du ikke uansett i den prisklassen. Helt sant.

Til å begynne med, spiller det da ikke den store rollen. Med en gitar med brukbar strengehøyde, en god lærebok, og Internett, har du alt du trenger.

Link to comment
Share on other sites

Enig med Castor; en klassisk nylonstrenger er fint sted å begynne. Disse gitarene har litt bredere hals og større streng-avstand. Det gjør det lettere med bla fingerspill.

Hvor mye du vil bruke er avhengig av økonomi og hvor mye du vil satse på gitar. Alhambra produserer gode gitarer til forholdsvis rimlig penge (3000 og oppover), ellers kan du sjekke ut Yamaha, Ibanez eller Cort sine modeller. Jeg har en Alhambra selv som jeg er kjempefornøyd med. Har liten erfaring med de andre merkene, men de har godt rykte på seg ;)

Det aller viktigste er at du finner noe du blir fornøyd med. Og prøvespill før du kjøper! :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Bruker du en sånn fret bibb tang på enden av båndet for å klippe av tangen eller har du egen patent? Det ser så bra ut dette, flott treverk🙂
  • ok. lykke til videre med prosjektet.
  • Tusen takk! Gripbrettet er slipt til 9,5 " radius... eller det var ihvertfall meningen.  Bruker en sånn slipekloss med radius, har bare 9.5 . Merker at det alltid blir slipt mest på midten, og slig at det blir buet, og prøver å rette dette ved å slipe mer på endene.  Hadde vært mye bedre med en lang klosse. ser vel flatt ut på bildet bare. Binding er surnet bjørk, som jeg også brukte på den forrige halsen. Har hørt om stabilisert tre, men aldri prøvd det nei. 
  • flott arbeid. gripebrettet ser nesten helt flatt ut for meg. er det bare bildene, eller er det flatt? helt enig. lønn er nydelig som binding. tipper bjørk også hadde vært flott. så forresten på en knivside her om dagen at det finnes noe som heter "stabilisert tre". skal visstnok være treverk som er mettet med en slags epoxysubstans. vet dere om slikt blir brukt på fingerbrett?
  • Deilig når det nærmer seg med slipingen. Tidskonsum.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.