Web Analytics
Jump to content

Like amerikansk som sushi og Sony, tenker jeg...


ke2
 Share

Recommended Posts

kan jo tyde på at det er Usa-modell, siden det står USA på den.

kan jo faktisk hende at selger også tror det.

Hvorfor mener du det ikke er det da ?

Jeg har ikke peil jeg men.. ;)

Når du har brukt like mye tid som meg på gitarer, er det noen ting man bare vet. For det første er det ingen nye Kramere som er bygget i Usa, bortsett fra en eller to kopier av Baretta/EVH fra åttitallet. Den plata med Neptune, NJ har lurt jævla mange folk :D Selskapet holdt til der, men det står ikke MADE IN noen steder.

Her kan du lese deg litt opp på modellene.

http://www.kramermaniaxe.com/

http://www.vintagekramer.com/

Link to comment
Share on other sites

aha ;)

Men jeg bare tenker at det faktisk kan ha lurt selger også :)

Det kan selvsagt hende, og prisnivået han har lagt seg på, er jo slett ikke ille for en Koreagitar, om den er i kurant stand. Saken er vel, om jeg hadde kjøpt en vare fra en selger, og så i ettertid fant ut at det forelå feil informasjon i annonsen, hadde jeg kontaktet han som fikk pengene mine, ikke han som fikk pengene til ham som fikk mine, hvis du skjønner hva jeg mener? :lol:

Man bør skaffe seg kunnskap nok til å ikke gå i baret, det er mange gærninger der ute som ikke nøyer seg med å sende en mail med en liten korreks :ninja:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Sånn ble dette så langt:
  • Og laget cavity-cover av valnøtt til baksiden. Dette skal selvfølgelig pusses til flukt med kroppen
  • Nå er halslomme, humbucker- og kontroll-hulrom frest. Halslommen går helt mot neck humbucker. Dette fordi jeg skal få vinkel korrekt når jeg skal bore fra neck humbucker til kontroll-hulrom. Jeg boret direkte fra HB til kontroll for begge HBs slik at man slipper å ta ut bridge-buckern for å ta ut neck-bucker etc. 
  • David, størrelse betyr ingenting,......🙄 😁,
  • Jeg vil bruke dette gripbrettet hvis jeg får det til, så kan jeg spare det som jeg bestilte til et fremtidig prosjekt istedenfor. Etter binding er ferdig så skal jeg borre ut og lime inlays, også de små  på siden... artig når jeg klarer å la være med fuckups. Har tidligere brukt mye tid på å rette opp og korrigere for diverse feil  ,så langt alt vel på denne. Venter på deler fra gitarist.no, og etpar kjøp på finn. Edit: har veldig stor nytte av disse firkantede aluminiumsrørene, de er helt rette, har skarpe hjørner, veier lite . Jeg  bruker de til planering av treverk, til å frese beine kanter langs, og nå til å lime bindingen, jeg lot gripbrettet ligge litt innafor kanten sånn at bindingen blir liggende flush med underkanten av gripbrettet. Satt på en stripe maskeringstape for å ikke lime gripbrettet fast i aluminiumet. De klypene er også hendige til diverse ting. Liming f eks, istedenfor tvinger. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.