Web Analytics
Jump to content

trommer??


localhost8080

Recommended Posts

hei :D !!

jeg lurte om noen av dere vet om det finnes noe program for å lage tromme/bass beater som det går ann å ha i bakgrunnen når jeg spiller... det er ikke alltid jeg kan spille med band, og da kunne det være greit å kunne lage sine egne beats jeg kan spille til med gitaren... noen som vet om noe progam?

Link to comment
Share on other sites

du kan jo programmere trommer i hvilken som helst sequencer ? .. Og bruke en VST trommemaskin eller en sampler.

Jeg foretrekker Nuendo som sequencer.

Native Instruments Battery er en relativt ok trommemaskin.

Link to comment
Share on other sites

Som sequenser synes jeg Cubase er bedre enn Nuendo, i og med at Cubase har bedre støtte for midi (hvilket jo faktisk er sequensing). Derimot er Nuendo hakket vassere på audio.

Har vurdert om jeg skal hoppe over på Nuendo selv egentlig, men er ikke sikker på om jeg trenger de ekstra finessene, som 10.1 surround. Driver ikke med så mye filmscore akkuratt :)

Link to comment
Share on other sites

nuendo er knall på midi.. cubase og nuendo bruker samme hovedkoden, eller hva man skal kalle det.. bare interfacet og litt forskjellige finesser som er forskjellen. Jeg opplever ihvertfall bedre stabilitet med Nuendo i forhold til Cubase.

Link to comment
Share on other sites

Ja, i hovedsak er de like, men det er faktisk små forskjeller, selv om det i versjon 2 nå ikke er så mange forskjeller. Og stabilitet er et av de argumentene som gjør at jeg har lyst til å bytte...dvs...det VAR, for Cubase SX.1.06 har ikke vært ustabil for meg noen gang. Og jeg hører at SX 2 også skal være fin

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
 • 1 year later...

Jeg tar opp denne tråden igjen!

Er det noen som kan anbefale noen program man kan programere trommer? Jeg testet et gratisprogram som het Rythm Rascal eller noe, og det funket helt ok. Men jeg er på utkikk etter andre programmer. Helst gratis.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
  • Hei, Jeg har ett Line 6 Relay G50 system men har klart å miste senderen. Line 6 TBP12 Noen som har en de vil kvitte seg med?
  • Men blir det ikke moms, toll, osv på dette da?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.