Web Analytics
Jump to content

Fleabass inc


p_bassmann
 Share

Recommended Posts

Flea sin kontrakt med Modulus har nett gått ut og med det annonserer han sin egen bass fra eget firma. Han sier selv at dette blir en serie med basser med ein pris som egner ser for nybegynner, men et instrument som har kvalitet nok til at han lover å bruke den på Chili peppers turne. Full scale utgaven koster 499 dollar, men det er også ein 3/4 scale ute for 399 dollar. Bassene er bygd i Asia, men blir sendt til "fleas crew" i California for fult oppsett før salg. Ideen til dette har han fått gjennom sitt prosjekt med sin musikkskole som han har oppretta og driver i pausen sin fra Chili Peppers der han har erfart at elevene dukker opp med typiske billigbasser med dårligt oppsett og generelt lav kvalitet.

flea_image2B_121708.jpg

Litt sære farger og form.

Så ka tror dere? Et forsøk på å tjene penger, eller et bra tiltak fra en snill mann? Eg kunne vertfall tengt meg å sjekke disse ut nermere og har derfor send forespørsel på shipping til Norge.. :)

Link to comment
Share on other sites

Tja, vet ikke helt jeg. De bassene så jo ut som leketøy, kanskje bortsett fra den svarte. Ikke er det noe problem å få tak i basser i USA til $500 som er veldig gode heller.

Men hvis dette faktisk blir såpass gode instrumenter som han påstår burde det hvertfall selge. Tviler på at han gjør dette bare for å være snill... :P

Link to comment
Share on other sites

Ja, de ser jo ut som de er laga av plastikk.. :P Men eg stiller meg litt åpen forløbig, til eg har prøvd eller sett/hørt en skikkelig anmeldelse av bassen. Egentlig tror eg heller ikkje han gjør det for pengene sin del i og med at han lett kunne gått sammen med Modulus eller kanskje til og med Ernie Ball og laga ein signaturbass og sikkert tjent mer på det. For det andre tror eg fyren har nok peng. Og for det tredje driver han jo musikkskoler uten noe form for profit, og det virker som har brenner litt for de unge håpefulle.

Link to comment
Share on other sites

Guest Thunder Fingers

^ Blir alltid useriøst når gitaristene beveger seg inn her..

De ser i grunn greie ut, jeg synes det er lakken som får de til å se billig ut (Har jeg alltid synest om solid fargede oransje og grønne basser uansett). Jeg tviler ikke et sekund på at Flea kommer til å bruke de der om han sier det, han virker som en av de ærlige stjernene som er oppriktig opptatt av å gi noe tilbake for det han har fått. Ernie Ball lager ikke signatur basser, det er mot policy'en deres.. likevel har de noen signatur gitarer. de om det. Men det var grunnen til at Flea gikk til Modulus i utgangspunktet. Var vist en på Talkbass som hadde prøvd en under NAMM, og de var fullt brukbare og spilte bra visstnok

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.