Web Analytics
Jump to content

Beste program til tromme-programering


Tim Emerson
 Share

Recommended Posts

Det er vel ikke et program i så måte, men jeg bruker ezDrummer. Tok meg cirka 15 minutter å lære (og vil ta meg et liv å mestre, vil jeg tro). Jeg bruker det via Ableton Live, men jeg ser ikke for meg at andre programmer gjør det noe vanskeligere.

Link to comment
Share on other sites

jeg aner ikke hva som er best, men jeg synes cubase fungerer ganske bra.Skal nevnes at det er mye arbeid.

er også interessert i å høre hva andre bruker:)

Har prøvd meg på Cubase, men jeg forstod ikke en shit! Vet du om noe video som forklarer programmet? Uten at det koster noe!

Link to comment
Share on other sites

Har prøvd meg på Cubase, men jeg forstod ikke en shit! Vet du om noe video som forklarer programmet? Uten at det koster noe!

ligger en del på youtube. viser det enkleste i alle fall. men så kan manualen fungere ja, for de som har den, hehe, jeg har....

Link to comment
Share on other sites

Hej, är du ute efter en DAW (Digital Audio Workstation) typ Cubase, Sonar eller Logic, eller en trum-VST-plugg typ EZ Drummer, Addictive Drums eller BFD? Vad menar du med bäst?Lägger du mest vekt på bra ljud eller lättanvändlighet?

Edited by TUFFTUFFTUFF
Link to comment
Share on other sites

På ss.org har de en guide til hvordan du legger til ezdrummer gjennom Cubase. Prosedyren fungerer på flere trommeprogram såfremt de er midi-triggered VSTi som er det vanlige. Guiden fungerer til Cubase og Nuendo. Tar sannsynligvis litt tid å skjønne, men prinsippet er enkelt. 

Her er en av mange video, hvor du lærer det mest grunnleggende. Husker å ha sett denne da jeg begynte med å programmere trommer. I videoen bruker han GM drum map til å vise hver type trigger. Jeg bruker kun piano roll, som krever at du husker sånn nogen lunde hvor trommene ligger på tangentene.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
  • Nei,har ikke peiling,men:Legg ved flere bilder av detaljer,og bilde av baksiden også,og oppgi dimensjonen på nøkkelen til trussrod justering (tommer/millimeter?) så kanskje noen kan hjelpe deg.Et spørsmål tilslutt,hvordan vet du at det er canadian maple?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.