Web Analytics
Jump to content

Zoom Fire-15


AnDy

Recommended Posts

Hei.

Noen her som har en Zoom Fire 15 forsterker? Lurte på om det er en bra forsterker og om noen har noen erfaringer om hvordan jeg skal skru på forsterkeren for å få den til å høre mest ut som Slash i Guns N' Roses. (ja jeg vet at han bruker Marshall)

Link to comment
Share on other sites

Jeg gjør en laang sving forbi alle zoom sine produkter. De har en tendens til å låte ufattelig vepsete,tynt og ekkelt , det selvom de koster lissom 400 spenn for en pakke med alt de har lagd :P ..

Jeg vil ABSOLUTT ikke anbefale deg å kjøpe noe av Zoom ...

Se litt rundt etter andre ting . f.eks en POD :P hehehe..

Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

Oops! Jeg kjøpte en Zoom Fire 15 for noen dager siden, betalte 1700kr. :lol: Jaja jeg er nå nybegynner og jeg kommer sikkert bare til å spille hjemme alene så det fungerer vel sikkert godt for meg en stund. Får heller kjøpe meg en bedre senere. Men finnest det noe positivt å si om forsterkeren? :lol:

Link to comment
Share on other sites

han snakker her om en forsterker(tror jeg..) og ikke en effekt-pedal... det er en viss forskjell...

angående zoom som forsterker merke.. så har de kun produsert preamps og multieffekter(og noen effekter) inntil nylig... så det er ikke så mange som kan rangere de... men vil jeg tro rett... så har de noe lignende som zoom 505/707 til preamp, og ett eller annet transistor slutt-trinn... jeg vil tro at forsterkeren vil fungere godt for en nybegynner.. dvs. øving på gutte-rommet... men etterhvert ville jeg byttet den ut...

la oss si det sånn... zoom har ikke et så alt for godt rykte på seg... de har laget endel billige nybegynner multi-effekter... de låter greit.. men er ikke noe særlig å skryte av når en sammenligner med dyrer multieffekter...

forresten så bruker jeg en zoom505 selv ennå... synes den låter greit nok til hjemme øving... men ville aldri i verden brukt den tiul innspilling eller bandøving/konsert...

Link to comment
Share on other sites

Ja jeg snakker om forsterker. For meg virker det ut som en grei forsterker med en del innstillingsmuligheter. Det går f.eks. å lagre innstillinger og slikt osv. men jeg har ikke studert noe særlig på det enda. Får lære meg å spille gitar først.... :lol:

Link to comment
Share on other sites

gain - Vreng.. og hvor høyt inngangsvolumet skal være... dvs.. jo mer gain, jo mer vreng...

Level- vet ikke hva de mener med level her... kan være hvor mye effektene skal påvirke lyden... se i manualen...

Master - hoved volum... jo mer jo høyere... prøv å finn en fin balanse mellom master og gain... og skru litt på eq'en (jeg ville hatt Hi på 7, mid på 5, og bass på 6.. og så prøvd meg litt fram ut i fra de settingene...)

skru og les i manualen og skru videre... så vil du kanskje lære noe nyttig... jeg snakker her kun ut fra erfaring, så ikke ta det jeg sier bokstavelig... alle forsterkere er litt forkjellig... og må skrus litt forskjellig... det kan hende at du finner noen presents på nett hvis du leter litt også...

Link to comment
Share on other sites

Zoom Fire 15 funker bra nok til øving hjemme....

Men den låter veldig billig, og som en veps...

Men uansett er ikke transistorforsterkere i nærheten av rør.

Jeg bruker en Zoom Fire 30 til bandøving, vi har to stk på bandlokalet vårt, det funker, men ikke noe mer enn det!

Ellers er det bra til nybegynnere (som jeg er selv, hehe).

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

har en zoom-15 selv, og for meg funker den helt fint. Må jo legge til at jeg er helt nybegynner, og har ikke den store kunnskapen til å høre finessene i lyden osv. Men regner med at du også er ganske ny siden du kjøper en så billig forsterker... kan jo ikke forvente verdensklasse for 1100 spenn ( det jeg betalte :D )

Link to comment
Share on other sites

har bare prøvd boksene..

Men for all del! jeg hadde en Zoom 505 boks det første året mitt , og jeg var strålende fornøyd den tida jeg ..

Så spill og ha det fint som superlim i hoppetau!

Nilsefix

må du hele tiden være så negativ... denne karen spurte om råd/hjelp, ikke dumme og negative kommentarer fra deg...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
  • Hei, Jeg har ett Line 6 Relay G50 system men har klart å miste senderen. Line 6 TBP12 Noen som har en de vil kvitte seg med?
  • Men blir det ikke moms, toll, osv på dette da?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.