Web Analytics
Jump to content

Konnis [25.01.09]


Konnis
 Share

Recommended Posts

Dette er da gitarutstyret mitt, ikke misforstå topicen. :ninja:

73187_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/29103/73187.jpg

Mine to elektriske. Den til venstre er en Ibanez RG520IX, japansk modell fra '95. Ganske unik gitar, bare prøv å finne en lik! :P Spiller veldig bra, tremoloen er stødig som fy, men punchen i bridge-pickupen er ikke helt tilstede. Derfor skal jeg kanskje bytte den i noe annet, kanskje noe SD. Forslag?

Gitaren til høyre er en Epiphone Les Paul Standard, min første el-gitar. Veldig grei gitar egentlig, har satt den opp med 010-strenger og actionen er rimelig lav. Funker til det meste.

73188_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/29103/73188.jpg

Dette er da en Ibanez akustisk med stålstrenger, fra 1977. Model 691, tror jeg. Veldig, veldig bra gitar, tipper det er en kopi av en Martin D28 utifra utseende, + at Ibanez holdt på med kopier på den tiden, såvidt jeg vet. Har fått den av faren min som betalte 2000kr for den ny en gang i tiden, for over 30 år siden. B)

73189_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/29103/73189.jpg

Nærbilde av RG. Ikke så mye mer å si, bortsett fra at hakkene nesten ikke synes i virkeligheten. Stort pluss :P

73190_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/29103/73190.jpg

Ampen min, en Roland Cube 20X. Veldig grei hjemmeforsterker.

Har i tillegg en Morgan nylonstrengsgitar, sort. Helt standard, kanskje jeg legger ut bilder etterhvert.

Har også en standard Crybaby og en Metal Zone, skal se om jeg orker å ta bilde av dem å legge ut (tror egentlig de fleste vet hvordan de ser ut :ninja:)

Og, sorry for dårlige bilder.

Link to comment
Share on other sites

Spesielt utseende på dama di i så fall.

Litt usikker på om valO snakker om sin egen gitar nå, eller det motsatte kjønn :P Men uansett, er det ikke timeglass-form som skal være tingen?

Kul RG forresten. SH-5 anbefales!

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Heisann, Har en Line 6 Helix LT som dessverre blir brukt altfor lite om dagen så er vel på tide å få kvittet seg med den  Ble kjøpt ny på 4Sound Schous Plass (Oslo) i 2017 og har bare blitt brukt hjemme så vil si at den er i så godt som ny stand. Alt av original eske, kvittering osv følger med.  Pris: 8500 kr Sted: Oslo Bilder: Kommer
  • Bright Onion leverer rimelige og bra patchbays. https://www.brightonion.co.uk/4-gang-2/ Har brukt Bright Onion til alle mine patchbays, splittere, aux-switcher etc i noen år nå, aldri noen problemer.
  • Ser behovet for en patch bay. Trenger ikke noe mer fancy enn: gitar inn, 2 inn (fra brettet) og 2 ut (til amper).  Noen som vet om noe bra? Eller kanskje kan lage noe bra?  
  • Det å faktisk prøve gitarer før man kjøper, er jo det aller beste hvis man har mulighet for det. En gitarsjappe vil også sette på et nytt strengesett og gi deg en setup, uten kostnad for deg, hvis det er nødvendig, før du tar med deg gitaren hjem. I hvert fall hvis du ber om det.
  • Ja det er egentlig et veldig godt tips det. Jeg har bare spilt på én elektrisk gitar før. Nå har jeg fått en god del nyttig innput (og googlet en del mer), så jeg føler meg litt bedre forberedt på hva jeg vil ha når jeg tropper opp i en butikk.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.