Web Analytics
Jump to content

el_roffos stash


el_roffo
 Share

Recommended Posts

Vel, her kommer litt bilder av greiene mine, i hvert fall det jeg har hjemme for øyeblikket. Har dårlig med plass her, så noe står hos foreldrene mine og i øvingslokalet, bl.a. Bassriggen (Trace Elliot stack), Fretless Fender Jazz, Ibanez Roadstar og en Pearl L-6s kopi...

_firebird.jpg

Orville by Gibson Firebird

_fb_tuners.jpg

Steinberger tuners

_ae500.jpg

Yamaha AE500

_ae500_2.jpg

...med GFS Retrotron pickuper

_ginza.jpg

Ginza ES-335... hvis noen vet noe om denne gitaren eller merket, så bare si fra, jeg har ikke funnet noen ting...

_ginza_headstock.jpg

Ginza logo

_eko.jpg

EKO 12-strenger fra midten av 70-tallet, genial gitar med utrolig lyd. Jeg ga 800 spenn for den, og den er verdt hver eneste krone + litt til

_p-bass.jpg

P-bass hjemmemekk, kan brukes til alt. Svart beis og olje-finish, Duncan QP pickup, Hipshot stol

_p-bass_headstock.jpg

...og Hipshot D-tuner

_8.jpg

Mettall-bassen sin, det. Begynte som en Chandler 4-strenger, kjøpt av en Ten Sing-bassist - hadde han bare visst... Etter et par år handla jeg inn en Warmoth hals og Schaller stol og skruer. Matt svart garasje/sprayboks/dårlig tid-finish og Motorpsycho-sticker :) Den originale 4-strengs halsen endte omsider opp på P-bassen.

_8_headstock.jpg

neck heavy

_stakset.jpg

Stakset custom 5-strenger... fin til mye, har ikke fått brukt den så mye i det siste, men flott bass med uvanlig mørk lyd.

_stakset_headstock.jpg

Stakset headstock

_pedaler.jpg

Mye ting & tang, har vært inni med loddebolt på det meste av det :)

_amper.jpg

Laney Lionheart og Peavey Bandit. Laneyen er helt ny og jeg er helt forelska

Edited by el_roffo
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er dette en dyr eller billig gitar? Hvor mye er du villig til å betale for reparasjonen? Er den dyr, eller du er villig til å kaste en del penger på det, er jo proff- svaret riktig. Hvis det hadde vært min, og det ikke er en kostbar gitar, hadde jeg forsøkt dette: 1. Belast gitarhalsen  litt, ved for eksempel å stemme gitaren en tone eller to opp. Ta det sakte, og sjekk om sprekken åpner seg. 2. Forbered deg, og ha alt du trenger klart.. Hvis det ikke åpner seg en tynn sprekk, så er det bare kosmetisk. Åpner det seg en tynn sprekk, så legger du superlim i sprekken. Han en flaske trykkluft klar, blås så på sprekken med den, og fyll på med mer superlim. Så belaster du så fort du klarer (derfor "ha alt klart") halsen den andre veien, slik. 3. Slakk strengene, og sett på for eksempel en lastestropp med passende montering i begge ender, (omtrent passe lengde har du selvsagt gjort klart) og stram opp den andre veien. Bittelitt, du skal ikke "stramme til det knaker", bare slik at limfugen får et mildt press. Det vil trolig fikse en sprekk, hvis det er en der. Er dette en pre-war Martin, er vel rådene om proff å foretrekke.
  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.