Web Analytics
Jump to content

Marshall MG100hdfx


Fender-Strat
 Share

Recommended Posts

Den låter plastik!

Styr unna, og heller se på noe annet!

Masse folk på forumet her som har bedre alternativer enn den ampen!

Link to comment
Share on other sites

Styr unna den der ja. Eneste grunnen Marshall har MG som topp, er for å tjene penger. MG-lyd og den settingen stack gjerne blir brukt i, passer ikke helt sammen.

Er vel noen musikkforretninger der du kan prøve litt forskjellige amper, i/like ved Lillestrøm? :) Har ikke satt meg så godt inn i hva slags amper som er verdt å satse på i den prisklassen, dessverre. Mener Laney har kommet med noen rimelige rør-saker nå nylig?

Link to comment
Share on other sites

Hej, kan du tänka dig att köpa brukt? Vad är du sugen på för ljud? Vill du helst ha rör eller inte? Combo eller topp+låda? Vilka andra funktioner är viktiga för dig bortsett från att den inte ska vara för stor (vill du tex att den ska ha några inbyggda effekter)? Vad ska den användas till? Vardagsrummet, inspelning, övningslokal, gig eller alltsammans? Här är det bara att komma med önskningar :) .

Link to comment
Share on other sites

Mg er ikke noe å satse på nei. Det er vanskelig å anbefale noe i den prisklassen uten å vite hva du er ute etter.

Peavey Valveking er et mye bedre alternativ i forhold til prisen, ellers så kan du jo skaffe en god fender rør-combo brukt, for så å peise på med pedaler? :)

Link to comment
Share on other sites

Etter å ha lest i denne tråden måtte jeg inn på min brors rom for å teste hans MG100. Jeg kunne aldri tenke meg at den låt så forferdelig som alle sier. (Han har lagt gitaren mer eller mindre på hylla, så det er ikke ofte jeg hører ampen i bruk).

Jeg er normalt sett av oppfattning at man ikke kan kjøpe seg god lyd, men etter mye skruing og spilling på denne ampen, måtte jeg rett og slett konkludere med at den er like dårlig som folk sier. På overdrive 1 ligger det alltid en ullen ekkel lyd som jeg ikke greier å få vekk. På OD 2, jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte. Dette er nok det verste jeg har prøvd av metalvreng. Clean kanalen er for så vidt helt ok, selv om jeg ikke akkurat gråter blod. For å toppe clean kanalen har de lagt til noe som heter "clean crunch". Jeg velger å la vær å kommentere den videre, da jeg rett og slett bryter ut i stille gråt.

Min helt greie, billige transistoramp, Randall RG75G2 (Ja, det er stor forskjell om jeg utelukker G2), spiller denne ampen ned i støvlene.

Oppsummering: lang og unødvendig post, men moralen er at du for en hver pris må unngå å kjøpe MG.

Link to comment
Share on other sites

Det er en her på forumet som selger en Marshall JCM 800 rørforsterker..

Det ville vært et så sjukt mye bedre kjøp, men da må du skaffe et lite kabinett i tillegg..

Han selger JCM800`n for 5000.. så kan du finne et billig kabinett på finn eller noe til en tusing..

Da har du en sjukt fet amp, og mulighet til å oppgradere til større kabinett seinere.. 2 x 12" skulle holde lenge.

Eller eventuelt kjøpt en fet kombo forsterker.

Mange undervurderer komboer.

Der kan du jaggu få mange røverkjøp.

Edited by xshorteyx
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
  • Nei,har ikke peiling,men:Legg ved flere bilder av detaljer,og bilde av baksiden også,og oppgi dimensjonen på nøkkelen til trussrod justering (tommer/millimeter?) så kanskje noen kan hjelpe deg.Et spørsmål tilslutt,hvordan vet du at det er canadian maple?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.