Web Analytics
Jump to content

Shawn Lane er/var GUD!


Jonathan

Recommended Posts

Rent teknisk, så var han best, ingen tvil. Ingen var bedre enn Shawn Lane, absolutt ingen. Men han hadde så mye mer enn bare teknikk, han hadde en musikalsk forståelse som overgikk det meste. Han spilte gitar, piano/keyboards, bass og trommer, og var dritgod på alle de instrumentene.

Han lagde også noen sinnsykt bra plater, nemlig Powers Of Ten og The Tri-Tone Fascination, begge er sterkt undervurderte og ekstremt bra. Han var også gjeste-gitarist på en hel haug plater, blant annet med Jonas Hellborg.

Sannsynligvis verdens mest undervurderte gitarist gjennom tidene, og en stor inspirasjonskilde for meg og mange andre musikere.

Link to comment
Share on other sites

http://www.abstractlogix.com/video/parisdvd.wmv

han klarer å gjøre det litt spennende i 90 sekunder...og så går det rett ad dundas :)

Enig, stemningsfullt før har begynner å spille fort osv. Typisk.

Når de fleste spiller fort spiller de bare skalalinjer og enkle arpeggioer. Shawn spilte intrikate, musikalske ting når han spilte fort. Du har full rett til å ikke like det når folk spiller fort, men han her spilte altså ikke bare tøv når han beveget seg opp i høye hastigheter.

Link to comment
Share on other sites

Disse er fra en tråd et par måneder tilbake:

http://s93554373.onlinehome.us/images/shredding.avi

http://s93554373.onlinehome.us/images/Snea...eaky%20Pete.avi

MYE bedre etter min mening. Shawns helse skrantet stygt de siste årene, og spillingen fulgte litt med (fyren hadde akkutt leddgikt, og kunne ikke øve). I disse klippene er han i toppform, både teknisk og musikalsk.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.