Web Analytics
Jump to content

Hissig pickup til Ibanez RG


Konnis
 Share

Recommended Posts

Hei.

Som sikkert mange har fått med seg, har jeg fått meg ny gitar, men snuser litt på å bytte ut ToneZone'n i bridge (det er visstnok den det er) i noe annet. Problemet er at jeg synes ikke ToneZonen strekker til. Jeg vil ha en mikrofon som duger til heavy ting som Metallica, og digg vreng som Dream Theater (tenk Erotomania, Constant Motion, Under a glass moon) osv. Uaktuelt å bytte ut alt av elektronikk for å sette inn EMG's i denne fjøla, men jeg tenkte på noe DiMarzio Super Distortion eller noe av SD. Problemet er at jeg synes ToneZone blir for dvask, for.. bløt distortion, vet ikke hvordan jeg skal si det. Grumsete/uklar. Lite treble. Vil ha noe som er fast i fisken og kan gi meg den saftige Metallica-tonen selv om den ikke er aktiv.

Problemstilling: hvordan skal man bytte en pickup? Er det bare å kjøpe en pickup, fjerne strenger, klippe over/lodde vekk gammel pickup, lodde fast riktig ledning til riktig ledning i ny pickup, skru den fast? Ikke noe mer hokus pokus enn det?

Edited by Konnis
Link to comment
Share on other sites

Den er nok veldig sann, men greier å få rimelig bra Metallica-tone ut av Cube'n min med Les Paul'en.

Men det er bare denne klarheten og ekstra outputen jeg savner. Kanskje jeg bare skal prøve å skru den enda nærmere mikkene og se om det hjelper på outputen, ihvertfall.

Link to comment
Share on other sites

Det er jo ikke så veldig vanskelig å skifte ut elektronikken til EMG. Alt følger jo med når du kjøper mikkene. Pot'er og jack. Men jeg liker godt Dimarzio Super distortion og. Men som folk sier, mye av lyden ligger i ampen. Og hvilken gitar skal du ha mikken i? Det har jo litt å si for valget.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.