Web Analytics
Jump to content

Anbefalingar av platespelarar


Lord Nelson
 Share

Recommended Posts

Eg tenkte eg skulle hiva meg inn i vinylverda og treng tips til gode platespelarar. Prismessig bør den ikkje overstiga 3000 kr, og eg er ikkje framand for tanken om å kjøpa brukt. Så langt har eg fått med meg at Project Debut III, Argon TT-1, Denon DP-300F er greie spelarar i det prisleiet. Har nokon erfaringar med desse, eller andre forslag?

Link to comment
Share on other sites

Project spillerne er greie. Men den evige best buy spilleren på min liste er Rega Planar 3. Nå heter den vel ikke Planar 3 lenger kanskje, men de selger fortsatt samme modell ennå. Med en god pickup fra f.eks Grado er det ubegripelig hvor god lyd den spilleren gir.

Link to comment
Share on other sites

Har selv en Project Debut III som jeg er kjempefornøyd med! Har testet en Denon som p_bassmann linker til her også, men den var ikke jeg særlig fornøyd med. Dette er jo også to spillere i forskjellige prisklasser.

DebutIII spillern gav en mer "fyldig" tone og var nok mer nøytral i lyden. Den virker også mye mer solid og har en skikkelig Ståltallerken som er meget stabil. Selv om man må skife over reima fra 33-45rpm så tar jo ikke dette mer enn 10 sekunder heller(bokstavlig talt).

Hadde definitivt gått for en Debut III siden jeg har positiv erfaring med en sånn. Men jeg har også hørt masse skryt om Argon TT1 og regaspillerne i samme prisklasse som Project debut III.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Ville også spurt om kasse følger med. Kan være du får nei til svar, men at vedkommende legger til en gigbag. Er det den svarte på finn? EC1000T?  Helt ok pris, hverken dyrt eller billig.  Ellers fine gitarer. T står. For Traditional, noe som betyr at den er tykkere enn standard EC1000 modell. Noe tykkere kropp, rundere hals - mer lik Les Paul enn de andre modellene. 
  • Vanlige Martin 0.13-0.56 phosphor bronze på denne nå. Litt mye top-end de to første ukene, men så ble den 'mellow' og fin. For anledning capo på 1-5 streng på 2. bånd for litt "drop d"-stemning i E-dur. Dyr gitar, men fyttigrisen, det er så sinnsykt verdt det. Hver eneste krone (spesielt når man handler brukt... ).
  • Jeg spør alltid om kasse følger med, og er skeptisk til å kjøpe uten kasse å sende i. Om det ikke følger med kasse hadde jeg spurt hva planen for emballering var. Det kan jo fort bli et dyrt problem for kjøper eller selger.
  • Hei! En kasse er uansett en vettug ting å ha. Jeg har gått på to halsbrudd på fine gitarer, fordi gigbag var "greit nok". En kasse er rett og slett en billig og god forsikring mot uhell.  Hvis selger ikke har oppgitt i annonsen at gitaren kommer i kasse så gjør den nok dessverre ikke det, men jeg ville spurt uansett. 
  • Jeg er i ferd med kjøpe en LTD EC-1000 deluxe, og jeg synes prisen er fornuftig, 7k. Men jeg kjenner reservasjon mot å spørre om kasse følger med, i tilfelle den GJØR det, og selgeren skulle se sitt snitt og tjene litt ekstra på salget. Hva kan jeg forvente?? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.