Web Analytics
Jump to content

Line 6 Spider III 15 problem


PalmerMH
 Share

Recommended Posts

Har hatt en Spider III 15 en stund nå, og har aldri hatt problem med den intill nå. Med en gang jeg skrur på forsterkeren er chan vol'en vanlig, det hører jeg på lydnivået når jeg skrur på master volume, men det skjer ingenting hvis jeg skrur på chan vol knappen. Etter 1-3 min spilling forsvinner lyden nesten helt, akkuratt som om chan vol'en skrur seg helt ned, og jeg må skru master volume på maks for å nesten bare høre lyden.

Jeg har søkt rundt på google og vært på line 6 forumet å lett, men jeg finner ikke noe. Noen som har hørt om dette før?

Hei forresten, ny her :)

Link to comment
Share on other sites

Høres ut som om den trenger en tur til verksted spør du meg.

Siden det er en transistor modeleringsamp så er det ikke akkuratt noe å mekke på selv.

Eller så kan du kjøpe en Line 6 spider 212 150W jeg har stående :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg var redd for noe sånt, men er på utkikk etter rørforsterker uansett. Litt dumt da, siden det er en greit liten soveromsamp. Er dessverre ikke interesert i den ampen du skal selge.

Hallo :D Jeg ville bare si fra at jeg har en Orange 15R forsterker jeg selger. Det er en utrolig god forsterker til både pris og størrelse! Passer perfekt på soverom/stue/bad/badstu/ svønmmebasseng/ute i snøen osv :P

Skal bare ha 1300,- for denne!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er dette en dyr eller billig gitar? Hvor mye er du villig til å betale for reparasjonen? Er den dyr, eller du er villig til å kaste en del penger på det, er jo proff- svaret riktig. Hvis det hadde vært min, og det ikke er en kostbar gitar, hadde jeg forsøkt dette: 1. Belast gitarhalsen  litt, ved for eksempel å stemme gitaren en tone eller to opp. Ta det sakte, og sjekk om sprekken åpner seg. 2. Forbered deg, og ha alt du trenger klart.. Hvis det ikke åpner seg en tynn sprekk, så er det bare kosmetisk. Åpner det seg en tynn sprekk, så legger du superlim i sprekken. Han en flaske trykkluft klar, blås så på sprekken med den, og fyll på med mer superlim. Så belaster du så fort du klarer (derfor "ha alt klart") halsen den andre veien, slik. 3. Slakk strengene, og sett på for eksempel en lastestropp med passende montering i begge ender, (omtrent passe lengde har du selvsagt gjort klart) og stram opp den andre veien. Bittelitt, du skal ikke "stramme til det knaker", bare slik at limfugen får et mildt press. Det vil trolig fikse en sprekk, hvis det er en der. Er dette en pre-war Martin, er vel rådene om proff å foretrekke.
  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.