Web Analytics
Jump to content

Taylor 312CE


Woodrow
 Share

Recommended Posts

Hei!

Mitt første innlegg gjelder en stålstrenger som jeg sårt trenger. Men det trenger ikke nødvendigvis å være akkurat denne stålstrengeren.

Lenke til gitaren som jeg lurer på å kjøpe

Det jeg lurer på er om elektronikken i denne gitaren holder mål i forhold til dagens elektronikk. Den er nemlig 10 år gammel og ikke 2 1/2 år som det står i annonsen.

Jeg får den for 11.000,- Er denne gitaren verdt det?

Bruker gitarene mine først og fremst i studio - er den godt egnet til det?

Share & Enjoy!

Woodrow

Edited by Woodrow
Link to comment
Share on other sites

Jeg kjenner ikke gitaren i det hele tatt, men når deg gjelder "gammel" elektronikk- betal "next to nothing" for det. Utviklingen på denslags har gått med lyntempo, det sitter bedre preamper og pickups i gitarer til 2k enn det gjør i "gamle dagers helter", da kun elektronikken kostet en fire- fem månedslønner. Minst. Beklager, men sånn er det. Helt sant.

Link to comment
Share on other sites

Dersom du skal bruke gitaren i studio er det vel ikke aktuelt å benytte seg av elektronikken i gitaren? Dersom du kan mikke opp gitaren blir du trolig veldig fornøyd med en Taylor. Om du er helt avhengig av plugge inn gitaren for å ta opp, så ville jeg sett på en gitar som var laget for dette. De fleste Takamine låter bedre plugget enn uplugget. Med det sagt, skal ikke påstå at den Taylorn låter dårligere enn en Takamine. :) Så... Prøv?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Har en taylor 614 Ce. Og tayloren låter kjempebra med plug (og uten:D). Ofte når jeg er i studio.. så bruker jeg både mic og plug.

Grunnen til at jeg bruker pluggen er fordi den gir bedre bassrespons. Men du vil alltid få best lyd ved oppmikking.. uanz gitar!!

På min gitar og de nyeste taylorene har de utviklet et nytt system som de kaller expression system. Rupert Neve som har lagt det systemet.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.