Web Analytics
Jump to content

Gibson Studio eller Epiphone LP-100


Zonni
 Share

Recommended Posts

Hei.

Jeg skal nå kjøpe min tredje El-gitar.

Jeg hadde en epiphone LP-100 før (left-handed) og jeg var veldig fornøyd med den.

så nå når jeg skal kjøpe ny gitar står det mellom:

- http://www.epiphone.com/default.asp?Produc...;CollectionID=6 <-- Epiphone les paul 100 i svart. (ja jeg veit jeg har hatt den før:P )

og denne:

- http://www2.gibson.com/Products/Electric-G...o/Finishes.aspx <-- Gibson Les Paul Studio

Det jeg lurer på er om hvor mye bedre gibson'en er enn epiphonen. har aldri spilt på en Gibson før i og med at jeg er skjevhendt så er det vanskelig å få prøvd de i butikker og sånn da veldig få butikker har left-hand gitarer til utstilling. mye av materiale er jo nokså likt, hvertfall neck'en.

Så hvis det er noen som har litt mer peiling på dette enn meg og som kjenner til både epiphone og gibson så ville jeg blitt glad for lit hjelp:)

Prisene jeg har sett på musikkbørsen er ca 13000,- for Gibson Studio Left Hand og 3000,- for Epiphonen.

jeg veit at det er stor forskjell, men den Gibson Studio gitaren er så rå lekker.

Takk for all hjelp:)

Link to comment
Share on other sites

Finner du et godt eksemplar av LP Studio, så er det en gitar av en helt annen klasse enn Epiphone LP 100.

Jeg nevner: Bedre treverk, bedre hardware, bedre elektronikk, limt hals(bedre), bedre pickuper, osv. Alt på Studioen er bedre... Men det gjelder å dra ut og prøve dem, fordi det ofte er store eksemplarforskjeller på Les Paul Studioene.

Jeg anbefaler å prøve begge gitarene, så finner du fort ut om du liker Studioen så mye bedre enn LP 100'en at du er villig til å betale såpass mye mer for den.

Du kan jo også se på noen litt dyrere Epiphoner da, som ikke er like dyre som LP Studioen, for å jevne ut prisforskjellen litt(den var jo relativt enorm! :P ).

Sjekk ut Epiphone Les Paul Custom og Epiphone Les Paul Standard for eksempel.

Link to comment
Share on other sites

problemet er at jeg må få butikken til å bestille gitaren for de finnes ikke i butikken (jeg er venstrehendt skjønner dere) så derfor er det vanskelig å få prøvd disse.

Men er det noen som vet om noen gode nettbutikker annet en sound1.no og musikbørsen. Skulle gjærne sett lutt rundt på flere priser

Link to comment
Share on other sites

problemet er at jeg må få butikken til å bestille gitaren for de finnes ikke i butikken (jeg er venstrehendt skjønner dere) så derfor er det vanskelig å få prøvd disse.

Men er det noen som vet om noen gode nettbutikker annet en sound1.no og musikbørsen. Skulle gjærne sett lutt rundt på flere priser

Scenarino.no

Kickmusic.no

Musikkinstrumenter.no

Musikkland.no

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips! Takk 😊  
  • Heisann, Har en Line 6 Helix LT som dessverre blir brukt altfor lite om dagen så er vel på tide å få kvittet seg med den  Ble kjøpt ny på 4Sound Schous Plass (Oslo) i 2017 og har bare blitt brukt hjemme så vil si at den er i så godt som ny stand. Alt av original eske, kvittering osv følger med.  Pris: 8500 kr Sted: Oslo Bilder: Kommer
  • Bright Onion leverer rimelige og bra patchbays. https://www.brightonion.co.uk/4-gang-2/ Har brukt Bright Onion til alle mine patchbays, splittere, aux-switcher etc i noen år nå, aldri noen problemer.
  • Ser behovet for en patch bay. Trenger ikke noe mer fancy enn: gitar inn, 2 inn (fra brettet) og 2 ut (til amper).  Noen som vet om noe bra? Eller kanskje kan lage noe bra?  
  • Det å faktisk prøve gitarer før man kjøper, er jo det aller beste hvis man har mulighet for det. En gitarsjappe vil også sette på et nytt strengesett og gi deg en setup, uten kostnad for deg, hvis det er nødvendig, før du tar med deg gitaren hjem. I hvert fall hvis du ber om det.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.