Web Analytics
Jump to content

Bruke høytalere som forsterker


Berg
 Share

Recommended Posts

Morn, for tiden spiller bruker jeg pc høytalerene (Logitech z-5500) som forsterker. Men vil ha noen effekter, har en Boss Metal core, men savner bla, reverb effekt.Det låter tøft med høytalerene, men vil ha flere effekter. Er det et program jeg kan legge inn for å få disse?

Link to comment
Share on other sites

Lydkortet du refererer til er ikke beregnet på instrumenter. Du bør ha et lydkort som har innebygget preamp for instrumenter, og ikke bare linjeinngang. Hvis du kjøper et rimelig lydkort beregnet for gitar, så vil du i mange tilfeller få med programvare som gir deg en bråte med hendige amp-simulatorer og andre kjekke effekter til PC-jammingen din. :)

PS: Siden du kjører en bufret pedal før lydkortet ditt så vil dette hjelpe godt på, selv om det nok ikke er optimalt. Men men, kommer an på hvor heftig du vil ha det.

Sjekk for eksempel ut Line6 POD Studio GX:

http://line6.com/podstudiogx/

Link to comment
Share on other sites

Har fått testet guitar rig 3 litt nå, det fungerer greit det, har ikke det beste lydkortet, så blir nok ikke helt perfekt. Men fungerer greit. Fått inn de få effektene jeg manglet, takk for hjelpen. :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Hodeløs i dag. Utrolig komfortabel og spillevennlig øks, spesielt når man står oppreist i flere timer på øving.  
  • Har du bilder, så hjelper det oss veldig. 
  • Hei Jeg skal selge en JEM fra 2003 som jeg har hatt noen år, men jeg har ikke peiling på gitar og det er så mange modeller at andre gitarer på Finn er lite hjelp i. Eneste jeg har er prisen jeg kjøpte den for i 2014. Den har original kasse og to små hakk i finish. Hvordan kan jeg finne en pris å sette på Finn?
  • En TBX-kontroll gjør vel forresten ikke så mye mer enn gradvis å bypasse seg sjøl over 5, hvilket resulterer i en kraftigere resonanstopp i lav diskant. Mye det samme kan oppnås billigere ved å bytte til et 1 Mohm potensiometer. 
  • Hvis du vil ha flere lyder enn du noen gang kommer til å bruke: http://www.deaf-eddie.net/ Jeg har hatt det moro med Chromacaster-koblingen hans. Fordelen med denne er at gitaren fungerer som en helt vanlig Stratocaster i ytterposisjonen. To av koblingene, N + B i serie og N + B i parallell er faktisk også ytterst brukbare, låter  mellomposisjon på henholdsvis humbuckere og Telecaster. Trepickups-koblingene med én ute av fase er også morsomme, men kanskje mer til hjemmeøving enn live.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.