Web Analytics
Jump to content

Gibson Les Paul BFG


kloe
 Share

Recommended Posts

Hei alle

Er ny på forumet men har spillt gitar i ganske mange år (12+) men jeg har stort sett spillt på såkalte kopier (fender etc)

Klina til å kjøpte en Gibson Les Paul BFG å den kommer om en dag eller to

Blir "småsyk" av ventinga :) Ser den får en del skryt på div sider men jeg lurer på om det er noen av brukerene her som har posetive/negative erfaringer med denne gitaren?

Samt for å få utnytta denne modellen opptimalt hvordan forsterker skal kjøpes? :)

Håper på seriøse svar

Link to comment
Share on other sites

Takk for svar:) xshorteyx

Ja finishen er någet spesiel men håper sounden i gitaren er slik jeg har lest, mange skryter av lyden men som sagt litt "Skepsis" ved en "billig" les paul

Skjeønner at den er ribba sånn finishmessig men hvis resten Gibson standard da bør dette bli en opptur :)

Kom gjerne med flere erfaringer

Link to comment
Share on other sites

Denne gitaren er faktisk veldig bra til de fleste sjangre. Jeg er ingen gibson man, men alt med p90 i finner jeg interessant ;)

Tested denne på en god fendercombo, låt knall det! :) God varm lyd i neck og en bridgepickup man forventer av en les paul :)

Og gratulerer så mye foresten! Ny gitar er alltid stas!

Edited by Earfalas
Link to comment
Share on other sites

Mye rock egentlig, er frehley, angus, slash fan

Har blitt en del hendrix, vaguahn +++ idet siste å jeg er klar over at de streber til fender

Hørte mye på ac, gnr på tidlig 90 tall snt 80 tall å ble prega men etterhvert som jeg ble "bedre" ble ting som Kiss, AC/DC litt "enkelt"

Så nå er det litt av alt

Mest clear sound for tia

Link to comment
Share on other sites

Fikk testet BFGen i Skottland i fjor, ble ganske imponert. Nydelig clean-lyd med P90en, og ellers en herlig LP-lyd med bridge-pickupen. Jeg var ikke HELT forelsket i finishen, men den var absolutt kul. Matt finish på halsen er topp, da jeg ikke liker glossy lakk da den lett føles litt "sticky".

På høyt volum med masse vreng kan jeg tenke meg at pickupen kan skape litt feedback-trøbbel, da den ikke er vokset. Jeg ville kanskje vurdert å skifte bridge-pickupen...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips! Takk 😊  
  • Heisann, Har en Line 6 Helix LT som dessverre blir brukt altfor lite om dagen så er vel på tide å få kvittet seg med den  Ble kjøpt ny på 4Sound Schous Plass (Oslo) i 2017 og har bare blitt brukt hjemme så vil si at den er i så godt som ny stand. Alt av original eske, kvittering osv følger med.  Pris: 8500 kr Sted: Oslo Bilder: Kommer
  • Bright Onion leverer rimelige og bra patchbays. https://www.brightonion.co.uk/4-gang-2/ Har brukt Bright Onion til alle mine patchbays, splittere, aux-switcher etc i noen år nå, aldri noen problemer.
  • Ser behovet for en patch bay. Trenger ikke noe mer fancy enn: gitar inn, 2 inn (fra brettet) og 2 ut (til amper).  Noen som vet om noe bra? Eller kanskje kan lage noe bra?  
  • Det å faktisk prøve gitarer før man kjøper, er jo det aller beste hvis man har mulighet for det. En gitarsjappe vil også sette på et nytt strengesett og gi deg en setup, uten kostnad for deg, hvis det er nødvendig, før du tar med deg gitaren hjem. I hvert fall hvis du ber om det.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.