Web Analytics
Jump to content

Listetråder.


PerA
 Share

Listetråder  

18 members have voted

 1. 1. Trenger vi alle listetrådene?

  • Nei.
   9
  • Ja.
   9


Recommended Posts

Siden vi var så godt i gang med debatter rundt regler/endringer på forumet.

Jeg synes det er litt i overkant av listetråder her på forumet, og har garantert flere med meg når jeg sier at tråder som går ut på lommerusk, hårvoks, og lignende overhodet ikke er nødvendige.

Noen tråder er kjekke å ha, slik som "Dagens småprat", "Post bilde av deg selv" og "YouTube-klipp". Men strengt tatt kunne man ha kvittet seg med "dagens nedtur/gladsak", "sist kjøpte musikkutstyr", "julegaver/nyttårsforstetter", og lignende.

Jeg fremmer herved et forslag om en litt strengere linje ovenfor listetråder. Foreslår å beholde "Dagens småprat", "Post bilde av deg selv" og "YouTube-klipp", og kanskje "Alderen til folk her" og "dagens nedtur/gladsak" (ettersom hva folk protesterer mot).

Andre tråder som går ut på lommeinnhold, skrivebord, hårprodukter, kjæledyr, samt slike forum-leker (bandnavn, ett-ords-fortelling) kan godt stenges og slettes for min del.

Nå er ikke dette noe jeg irriterer meg i hjel over, og jeg har ikke store problemer med å ikke klikke meg inn på slike tråder, men det har litt med den generelle "seriøsiteten" til forumet, synes jeg.

Slakt meg eller vær enig - jeg oppfordrer til debatt!

Link to comment
Share on other sites

Helt uenig PerA!

Det er haugevis av tråder og emner her på forumet som er totalt uinteressant for meg, men ser ingen grunn til å irritere meg over dem, jeg kan jo la vær å kikke innom..

Synes heller vi skal forby ikke-mods/admins å starte poller om allverdens :lol:

Link to comment
Share on other sites

Er ikkje noko problem å la være å gå inn på tråden
Nå er ikke dette noe jeg irriterer meg i hjel over, og jeg har ikke store problemer med å ikke klikke meg inn på slike tråder, men det har litt med den generelle "seriøsiteten" til forumet, synes jeg.

;)

Nå lufter jeg bare hva jeg synes, og ser om det finnes andre som er enige med meg - men jeg blir ikke surkuk hvis jeg blir totalt nedstemt heller.

Link to comment
Share on other sites

Legg listetrådene i en egen kategori da? ;)

Ikke så dumt det! Vi har jo lagt oss på en linje med en hel del kategorier, med de fordelene og ulempene det har med seg, og i og med at det ikke er så mange som er overvettes gira på listene, så ville det vært en fin løsning.. :)

Link to comment
Share on other sites

La oss heller beholde noen "samletråder" uansett hvor latterlige de måtte være fremfor å få 100 ulike svada off-topic tråder.. Hvis noen f.eks føler for å fortelle om dagens dont, så kan de nå gjøre det "dagens xxx" i stedet for å starte nye tråder.

Off-topic er jo populært og det vil virke merkelig å moderere slikt basert på innhold med mindre vi snakker om upasende oppførsel.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • https://www.gear4music.no/no/Gitar-and-Bass/Fender-Hendrix-Voodoo-Child-Ball-End-Gitarstrenger-av-Nikkel-10-38/3G3G Kunne det funket, eller blir det for tynt i basstrengene?
  • Tipper han mener 10-42, altså basstrengene fra et typisk .009-sett. Vet ikke om noen slike sett i Norge. Curt Mangan har et slikt, mulig det kan lønne seg å bestille noen sett om gangen.
  • Enten har jeg missforstått noe, eller så må du utdype litt hva du mener. Er det til en 6-stengs elgitar, eller noe 12-strenger det er snakk om? Siden du nevner 009 på bass-strengen.  Det er vanlig med f.eks 10-46 (noen skriver 010 - 046 ) sett, eller 09-46 der første tall er lys E og 46 er mørk E. Jeg bruker 11 - 49 sett og det er perfekt balanse for min stil, bestiller i større kvantum her, av og til har de enten god kampanjer eller gratis frakt, som gjør at det lønner seg å bestille 10-20 pakker. https://www.stringsandbeyond.com/daddario-electric-guitar-strings-exl115-3d-blues-jazz-rock-11-49.html https://www.stringsandbeyond.com/ernie-ball-electric-guitar-strings-2220-12p-power-slinky-11-48.html Skal du bare ha et par sett, lønner det seg å bestille lokalt. 
  • Hei. Jeg kunne tenke meg .010 på de lyse strengene, og .009 på basstrengene. Tipper det finnes noen ferdige sett på utenlandske nettsider, men har ikke sett noe slikt på norske nettbutikker. Er det noen her som kjenner til norske selskaper som selger slike sett?  Alternativt kan jeg Kjøpe fra en utenlandsk nettbutikk. Hvordan blir det da med moms og frakt - er det noen som kjenner til hvordan dette er for tiden? Kjedelig å kjøpe strenger for 300,- men betale like mye i moms og frakt.  Kjøpe enkelt-strenger. Tipper dette blir en del dyrere enn eventuelle ferdige sett.  EDIT: Dette gjelder altså ordinære elgitar-strenger. 
  • Ok, Eclipse er jo i boks, men ein kvit Custom eller Classic Custom-suget er fortsatt tilstede. Er det ingen som har stående ein slik? Eller veit om ein som har ein slik som ikkje blir brukt…? Hvis det er av interesse med (del)bytte så har eg diverse gitarer og ting som «er på vei ut». Feks Gibson LesPaul Deluxe (1974, men ikkje heilt original lengre, blandet annet refinished og den har fått humbuckers), Fender Road Worn 50s Stratocaster, Gibson Les Paul Studio (alpine white), Fender Highway One Stratocaster (rockefjøl som er godt slitt og krakellert i lakken med kun 1 humbucker ved stolen), Fender TwinReverb 1976 (silverface, nylig service).
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.