Web Analytics
Jump to content

Epiphone Slash signature


mebeemo
 Share

Recommended Posts

Hei!

Overskriften sier vel sitt. Har blitt helt forelsket i begge signaturmodellene hans fra Epiphone :wub: Både standaren og goldtopen er for meg helt utrolige. Men de fåes jo ikke tak i vanligvis, så jeg lurer på om noen har noe som helst peiling på hvor jeg kunne dratt for å sikre meg en av de?

Link to comment
Share on other sites

Du må vel på ebay, men hvorfor? Det er jo bare en vanlig epiphone me nye pickups og Slash sitt navn på, som koster det dobbelte av en vanlig epi ?

Hah, reklamen på epiphone.com er litt stilig da..

Overivrig annonsør: "It features Slash's CUSTOM neck profile!!!!"

Slash: "Yeah, it's just the standard neck profile.."

Link to comment
Share on other sites

Du må vel på ebay, men hvorfor? Det er jo bare en vanlig epiphone me nye pickups og Slash sitt navn på, som koster det dobbelte av en vanlig epi ?

Hah, reklamen på epiphone.com er litt stilig da..

Overivrig annonsør: "It features Slash's CUSTOM neck profile!!!!"

Slash: "Yeah, it's just the standard neck profile.."

Den er morsom ja! Men det er finishene jeg er glade i! :rolleyes: Goldtop finishen er vel litt annerledes enn den vanlige 56' goldtopen til Epiphone så vidt jeg kan se

Edited by mebeemo
Link to comment
Share on other sites

For meg er det helt greit at du har lyst på en slik gitar, for all del. Ser jo ikke ille ut, heller. Men som med "alle" signaturmodeller, er det etter min mening slik at du betaler for følgende:

1- Navnet på gitaren, produsentmerket

2- Navnet til artisten

3- Det selve gitaren koster.

Det er jo ikke feil, i og for seg, men det er bare greit å vite hva man bruker penger på. I dette tilfellet er det jo ikke rart at den koster litt penger, goldtop koster litt, og de SD- pickupene er nok litt dyrere enn de vanlige kinapickupene som sitter i Epi- gitarer.

Edited by CastorFiber
Link to comment
Share on other sites

Har selv en Epiphone LP Slash Signature, og selv om en sikkert betaler en del for navnet, får en også en unik gitar (bare 2400 produserte gitarer). Kunne selvsagt gått for en Epi LP Standard til 5000kr og lagt på en god høvding pr pickup (om en skal ha Slash-lyden) og ytterligere en høvding for en hardcase. Men alt dette var inkludert i pakken som også inneholder en del 'Slash'-effekter på kjøpet til ca 8000kr. Også har du en av bare 2400 gitarer, er også noe å ta med seg. Synes det var vel anvendte kroner. Den billigste Gibson-varianten kostet 24000kr da jeg kjøpte min Epi, så du må nok legge på mer enn 10000kr...

Når jeg så tobacco sunburst finishen, så var jeg solgt :-) Det var det bare å kline til (I know, smaken er som baken). I motsetning til andre Epiphone LP-gitarer er denne bygd opp med samme kombinasjon trevirke som Gibson-versjonen (mahogny helved i kropp og hals, ikke noe limte/laminerte deler) og altså påkostet hardware (bla samme pickup som i Gibson-varianten). Som noen sa, det finnes ikke en spesiell mahognyskog for Gibson, og en for Epiphone. Finishen er selvfølgelig enklere på Epi'en, men det gjør ikke direkte vondt å se på den :rolleyes:

Sjekk lyden denne karen får ut av sin Epi Slash:

Fyren har en stabel med andre gitarer:

1994 MIA Fender Lone Star Strat (alder)

1992 Fender MIA "Vintage White" Hot Rod Floyd Rose SUPER Strat (alder)

1992 Fender MIJ Sunburst Hot Rod Floyd Rose Strat (basswood)

Fender Squire "Mini"

men Epi Slash har blitt et av hans favorittinstrument. Om en ikke er for opptatt av hvordan headstock'en er utformet, er det enkelt og greit en bra gitar.

Her er en del bruker-anmeldelser av Epi Slash:

http://reviews.harmony-central.com/reviews...d+Plus+Top/10/1

De fleste gir svært gode lyd og totalkarakterer. Har plukket ut en kommentar fra en av omtalene:

i have been playing guitar for ten years now, i own a gibson sg standard, a fully customised american deluxe telecaster (by ralph and sandy's custom shop), a eastwood airline 2pu dlx, and have owned a epiphone lucille and ibanez roadstar and gibson les paul standard in the past, my slash plus top is better or up there with all these guitars!. One thing i would definately say is that if at all possible try this guitar before you buy, because the custom profile neck would not be for everyone!, i love it as it sets this guitar apart from other pauls and makes it feel solid and meaty!!, but it is thick, speedfreaks out there will not like it - so as i say it wont be for everyone out there, but as i say i love it! - i chose this guitar , because i love slash! haha, but also due to the custom features, neck profile, long neck tenon, seymour duncans etc, my favourite feature is the tones and sustain from this baby!!, everything i wished it had i have added, (schaller strap locks, bone nut) if it where lost or stolen i would be devasted and try to buy another one, but that would be hard to do!!!!.

bottom line is this for the money this is the best les paul you can buy, with great features and with the limited production it will increase in value and will be likely to be a collectors item in the future!!, slash has created a classic, if you can get your hands on one dont miss the oppourtunity, with some small tweeking from factory you will have a dream guitar!!

Om det er noe å trekke, så er det en del (meg inkludert) som har vært plaget med buzzing av strengene, men det lar seg ordne og høres uansett ikke gjennom forsterkeren.

Edited by xvis
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • https://www.gear4music.no/no/Gitar-and-Bass/Fender-Hendrix-Voodoo-Child-Ball-End-Gitarstrenger-av-Nikkel-10-38/3G3G Kunne det funket, eller blir det for tynt i basstrengene?
  • Tipper han mener 10-42, altså basstrengene fra et typisk .009-sett. Vet ikke om noen slike sett i Norge. Curt Mangan har et slikt, mulig det kan lønne seg å bestille noen sett om gangen.
  • Enten har jeg missforstått noe, eller så må du utdype litt hva du mener. Er det til en 6-stengs elgitar, eller noe 12-strenger det er snakk om? Siden du nevner 009 på bass-strengen.  Det er vanlig med f.eks 10-46 (noen skriver 010 - 046 ) sett, eller 09-46 der første tall er lys E og 46 er mørk E. Jeg bruker 11 - 49 sett og det er perfekt balanse for min stil, bestiller i større kvantum her, av og til har de enten god kampanjer eller gratis frakt, som gjør at det lønner seg å bestille 10-20 pakker. https://www.stringsandbeyond.com/daddario-electric-guitar-strings-exl115-3d-blues-jazz-rock-11-49.html https://www.stringsandbeyond.com/ernie-ball-electric-guitar-strings-2220-12p-power-slinky-11-48.html Skal du bare ha et par sett, lønner det seg å bestille lokalt. 
  • Hei. Jeg kunne tenke meg .010 på de lyse strengene, og .009 på basstrengene. Tipper det finnes noen ferdige sett på utenlandske nettsider, men har ikke sett noe slikt på norske nettbutikker. Er det noen her som kjenner til norske selskaper som selger slike sett?  Alternativt kan jeg Kjøpe fra en utenlandsk nettbutikk. Hvordan blir det da med moms og frakt - er det noen som kjenner til hvordan dette er for tiden? Kjedelig å kjøpe strenger for 300,- men betale like mye i moms og frakt.  Kjøpe enkelt-strenger. Tipper dette blir en del dyrere enn eventuelle ferdige sett.  EDIT: Dette gjelder altså ordinære elgitar-strenger. 
  • Ok, Eclipse er jo i boks, men ein kvit Custom eller Classic Custom-suget er fortsatt tilstede. Er det ingen som har stående ein slik? Eller veit om ein som har ein slik som ikkje blir brukt…? Hvis det er av interesse med (del)bytte så har eg diverse gitarer og ting som «er på vei ut». Feks Gibson LesPaul Deluxe (1974, men ikkje heilt original lengre, blandet annet refinished og den har fått humbuckers), Fender Road Worn 50s Stratocaster, Gibson Les Paul Studio (alpine white), Fender Highway One Stratocaster (rockefjøl som er godt slitt og krakellert i lakken med kun 1 humbucker ved stolen), Fender TwinReverb 1976 (silverface, nylig service).
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.