Web Analytics
Jump to content

Vurderer å bytte element i valveking


Martin.H
 Share

Recommended Posts

Heisann!

Har hatt min Peavey Valvking 112 i snart ett år nå, den har spilt og bra og jeg er fornøyd med den. Nylig har jeg begynt å spille sammen med andre og da oppdaget jeg noe litt stygt :P

Jeg bruker ikke vrengen på forsterkeren når jeg spiller, jeg syns den låter litt tynt og kjedelig for det jeg spiller. Men til old-school rock er den kjempekul. Jeg bruker DS-1 og Metal Muff for å få vrengen jeg ønsker. Men når jeg cranker volumet til 1-2 o clock så får jeg helt vill bassressonans som ikke er hørbar i det hele tatt hvis jeg spiller litt lavere. Her er det liksom en overgang hvor alt blit bare subbete og ekkel bass, veldig fælt å høre på syns jeg. Jeg må kompensere for dette ved å skru bass på amp og metal muff veldig ned. Noe som er litt slitsomt å drive å bytte på hele tiden.

Kan det hjelpe å bytte element for å bli kvitt dette problemet? Da kan jeg muligens oppnå litt bedre distortion fra ampen i samme slengen også? :)

Isåfall, hvilke elemter er å anbefale? Celestion V30, eller GT12 100, eller kanskje et annet merke?

Edited by Martin-sama
Link to comment
Share on other sites

Jeg vil i hvert fall si at hvis du har planer om å kjøpe Valveking combo, med standard elementer, så låter ikke det noe særlig til Metallica.

Spiller Metallica i ny og ne, og syns ikke at vrengen i denne ampen, særlig da med tilhørende element klarer det noe særlig. Det funker, men er ikke særlig heftig.

Du kan jo bare gå for en pedal ved siden av. Min Metal Muff i Valvekingen låter veldig tøft syns jeg! Så lenge den innstilles riktig. Den kan fort bli litt flisete og for mye "fjortiss med mest mulig vreng" - aktig. Men med riktig setting er det nokså kult.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.