Web Analytics
Jump to content

poplåt


hkh
 Share

Recommended Posts

Dette jeg likte jeg veldig godt :) Utrolig fin drive i gitaren, da mener jeg framdrift. Likte utrolig måten gitaren glir mellom rytmekompet, det låtter veldig komplett hvis du skjønner ;)

Eneste jeg har å pirke på er at den når den basstromma kommer inn er den litt dominerende, men passer utrolig godt inn vidre når resten av rytmekompet kommer inn. Så klarer ikke helt bestemme meg om jeg liker det eller ikke.

Men utrolig godt spillt, har du laga låta også?

Link to comment
Share on other sites

Er det med vilje at gitaren ligger så langt fremme i lydbilde i begynnelsen? Eg føler den også ligger foran vokalen, men det var igrunn litt kult!

Edit: Kunne likt å spilt bass på låten selv, liker plassen den tar i lydbilde, uten groms, bare legger seg mykt i midten!

Edited by p_bassmann
Link to comment
Share on other sites

Takk!

Jeg liker det godt selv når basstrommen kommer inn, liker at den bryter med den nokså rolige introen. Resten av låten ligger den bare i bakgrunnen og koser, tar ikke så mye plass lenger.

Gitaren ligger langt fremme med vilje ja:)

Har ikke laget låten, det har mari gjort, men jeg er aktiv på arrangeringen.

Plate kommer, men det tar nok lang tid siden hun bor i trondheim og jeg i bergen

Link to comment
Share on other sites

Tror hun spiller rundt alene av og til

Vi hadde en konsert i Bergen en gang med trommer, bass og meg på gitar, det var moro.

Vi skal prøve å få til flere konserter, men det er vanskelig når vi bor så forskjellige steder

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Ville også spurt om kasse følger med. Kan være du får nei til svar, men at vedkommende legger til en gigbag. Er det den svarte på finn? EC1000T?  Helt ok pris, hverken dyrt eller billig.  Ellers fine gitarer. T står. For Traditional, noe som betyr at den er tykkere enn standard EC1000 modell. Noe tykkere kropp, rundere hals - mer lik Les Paul enn de andre modellene. 
  • Vanlige Martin 0.13-0.56 phosphor bronze på denne nå. Litt mye top-end de to første ukene, men så ble den 'mellow' og fin. For anledning capo på 1-5 streng på 2. bånd for litt "drop d"-stemning i E-dur. Dyr gitar, men fyttigrisen, det er så sinnsykt verdt det. Hver eneste krone (spesielt når man handler brukt... ).
  • Jeg spør alltid om kasse følger med, og er skeptisk til å kjøpe uten kasse å sende i. Om det ikke følger med kasse hadde jeg spurt hva planen for emballering var. Det kan jo fort bli et dyrt problem for kjøper eller selger.
  • Hei! En kasse er uansett en vettug ting å ha. Jeg har gått på to halsbrudd på fine gitarer, fordi gigbag var "greit nok". En kasse er rett og slett en billig og god forsikring mot uhell.  Hvis selger ikke har oppgitt i annonsen at gitaren kommer i kasse så gjør den nok dessverre ikke det, men jeg ville spurt uansett. 
  • Jeg er i ferd med kjøpe en LTD EC-1000 deluxe, og jeg synes prisen er fornuftig, 7k. Men jeg kjenner reservasjon mot å spørre om kasse følger med, i tilfelle den GJØR det, og selgeren skulle se sitt snitt og tjene litt ekstra på salget. Hva kan jeg forvente?? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.