Web Analytics
Jump to content

hjeeelp! v-amp2


v-amper
 Share

Recommended Posts

Tja, som det meste annet så er det vel delte meninger om den. Mange som mener mye om sånne emulerte effekter og forsterkere.

Personlig så har jeg en Line6 Pod XT selv. Det blir litt samme ulla, men Line 6 ligger litt høyere i pris, du må ut med ca 3000 tror jeg det er. Jeg er veldig fornøyd med Pod'en min. Bruker den til alt av øving hjemme pluss alt av innspillinger. Har også brukt den på konsert et par ganger, for det meste koblet rett inn i PA, men også som preamp der den var plugget videre inn i et sluttrinn som drev høytaler kabinettene.

Vet at det er noen som mener at V-amp2 er like bra som Pod'en, men jeg mener at Line6 sine produkter har kommet litt lenger på emuleringsalgoritmene sine enn Behringer som gjør at Line6 låter hakket bedre.

Men dersom du er en nybegynner som hovedsakelig skal ha dette til å sitte hjemme å øve så er nok v-amp'en mer enn nok... Du får ganske mye skrumuligheter for pengene den og mye å leke med. Alternativt så kan du kjøpe brukt, da kan du stort sett kvitte deg med den igjen hvis det ikke er din greie uten å tape altfor mye penger... :)

Link to comment
Share on other sites

... og den gir i fra seg mye støy.

Dette må være dette tiårest største missforståelse.

Behringer simulerer med hensikt hi-gain støy. Jeg vil tro at ideen var at gitarister

som var vant til rør-amper skulle føle seg "mer hjemme". Husker jeg selv ble

mektig imponert av akkurat denne 'effekten' første gang jeg fyrte opp en V-Amp.

V-Amp vs Line6 bruker Behringerboksen tape spesielt på effekter hvor den egentlig suger.

Når det gjeler Amp/Cab simuleringene har V-Amp noen som fungerer veldig godt

da dem låter mye mer 'dirty compressed amp' vs Line6 som i min ører låter veldig hi-fi.

En V-Amp2 kan kjøpes brukt for ca 500,-. Det er omtrent samme som forbryterne alene er verd.

Link to comment
Share on other sites

Må si meg enig med "huskerikke" Vamp er helt grei til sitt bruk, grei budsjettboks som kan låte helt ok. Jeg ser det anbefales Podx3 osv.. ja-da fine ting, men siden trådstarter har en Behringer boks til under tusenlappen som utgangspunkt vil jeg heller anbefale Line6 Pod 2.0 eller PocketPod. Pod 2.0 får man på bruktmarkedet for rundt 1000,-.

Forøvrig er forskjellen på Pod 2.0 og PodXT / X3 lydmessig ? Akkurat ja..

Edited by Greener
Link to comment
Share on other sites

Forøvrig er forskjellen på Pod 2.0 og PodXT / X3 lydmessig ? Akkurat ja..

Trodde de hadde oppgradert en del av algoritmene ganske mye i XT vs 2.0. I tillegg har du mer å velge i i XT og enda mer i X3 igjen.

XT og X3 har også innegygget USB-lydkort, en feature jeg har brukt veldig mye selv hvertfall...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Heisann, Har en Line 6 Helix LT som dessverre blir brukt altfor lite om dagen så er vel på tide å få kvittet seg med den  Ble kjøpt ny på 4Sound Schous Plass (Oslo) i 2017 og har bare blitt brukt hjemme så vil si at den er i så godt som ny stand. Alt av original eske, kvittering osv følger med.  Pris: 8500 kr Sted: Oslo Bilder: Kommer
  • Bright Onion leverer rimelige og bra patchbays. https://www.brightonion.co.uk/4-gang-2/ Har brukt Bright Onion til alle mine patchbays, splittere, aux-switcher etc i noen år nå, aldri noen problemer.
  • Ser behovet for en patch bay. Trenger ikke noe mer fancy enn: gitar inn, 2 inn (fra brettet) og 2 ut (til amper).  Noen som vet om noe bra? Eller kanskje kan lage noe bra?  
  • Det å faktisk prøve gitarer før man kjøper, er jo det aller beste hvis man har mulighet for det. En gitarsjappe vil også sette på et nytt strengesett og gi deg en setup, uten kostnad for deg, hvis det er nødvendig, før du tar med deg gitaren hjem. I hvert fall hvis du ber om det.
  • Ja det er egentlig et veldig godt tips det. Jeg har bare spilt på én elektrisk gitar før. Nå har jeg fått en god del nyttig innput (og googlet en del mer), så jeg føler meg litt bedre forberedt på hva jeg vil ha når jeg tropper opp i en butikk.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.