Web Analytics
Jump to content

Minigrill


minigrill
 Share

Recommended Posts

Heeei!!

Mitt navn er minigrill og jeg har spilt gitar i rundt 4 år. Metallica var vel inspirasjonskilden, men utviklet seg senere til å bli mye mer.

Av utstyr så hadde jeg en Overland gitar som jeg lånte av en kompis. Det var en kopi av an kopi av en Fender elllerno. Senere fikk jeg en Morgan Les Paul i julegave av faren min, og kvittet meg med Overland'en. Jeg spilte gjennom en monsteramp som heter Marshall MG kombo. Jeg kjøpte meg senere en Schecter Omen Extreme og en Line6 kombo (dummeste kjøpet jeg har gjort) for å utvide og forbedre. Du aner ikke hvor mange ganger jeg har holdt på å kaste gitaren i veggen pga utrolig dårlig floyd rose. Så jeg solgte den å kjøpte meg Gibson Flying V. en utrolig gitar jeg ikke har hatt noe trøbbel med, og skal sette inn Seymour duncan distortion i brua. Jeg kjøpte meg også ESP SV i 18 års gave til meg selv ;) en enda mer fantastisk gitar som ruster i brua. bortsett fra dette så er den fantastisk å spille på. Bedre enn noe annet jeg har prøvd.

Ampen min i dag er en Peavey 5150 med xxx kabinett. En helt fantasisk kombinasjon. Må vel nevnes at jeg spiller i et band som heter Wither By Skyfall sammen med kræshælet. Vi spiller TUNGT. Inntonert i drop Bb, så sier vel seg selv.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.