Web Analytics
Jump to content

ESP EX400BD


Olaff
 Share

Recommended Posts

Hva syns dere om denne gitaren?

<--

Info: http://www.music123.com/ESP-EX-400BD-i126061.music

Tror dette blir min neste gitar :D Hva tror dere om denne i forhold til de andre ESP EX modellene (http://www.espguitars.com/ltd_ex.htm) med tanke på at dette blir min andre gitar i min kariere på snart 1 år? Blir det helt grei og fin clean lyd på EMG mic som på en singelcoil?

Foresten, hva slags pedal med switch mellom clean og vreng, eller andre efekter er en god pedal til en god pris, sett ut i fra at jeg har en Line6 Spider112? Og hvilken Wha pedal? Finnes det en god løsning på begge i en? Planlegger et storinkjøp fra www.music123.com

Link to comment
Share on other sites

Syns ikke du skal bry deg noe særlig om hva andre syns, hvis du liker utseendet og lyden på gitaren så er det ikke noe å tenke på...I'd say go for it!

Det vil alltid være nok av folk som ikke liker det samme som deg...men det er rett som Integrum sier, det er ikke noen spesielt god clean lyd i EMG pick ups, de er vel i hovedsak lagd for litt tyngre ting som hard rock og metal, noe jeg syns det passer ypperlig til.

Link to comment
Share on other sites

ok. Fant det ut jeg også etter å ha sett litt på S&M Metallica dvden.

Fin nok clean lyd for mitt formål, og god tung lyd. Digg å spille på og kult utsende.... Ahhh, mitt neste vidunder!

Link to comment
Share on other sites

Ikke for å være frekk..

Men det er vel ikke så lett å bedømme det på en Marshall MG10

Mulig at det er riktig som du sier, men jeg har hørt en god del på lyden i s&m dvden og mange andre musikkvideoer og videor hvor James spiller med ESP EX400BD (med EMG 81) og det høres rimlig greit nok ut, og varmt (som nevt tidligere). Og heavy lyden er det ingen ting å si på... :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

nå spiller jo de på mesa boogie forsterkere som er koblet til hælvetes store høytalere da og masse annet dilldall... men det er en bra gitar hvis du spiller metal... hadde gått for den hvis jeg var deg..

selv ønsker jeg meg en JEM eller jackson randy rhoads signatur...

Link to comment
Share on other sites

Ikke for å være frekk..

Men det er vel ikke så lett å bedømme det på en Marshall MG10 ;-)

Haha, du hadde hatt et poeng der, men jeg har såklart prøvd gitaren på "mye" bedre forsterkere, som JCM og en gammel, men god Fender rør topp med 412 kabb :)

EDIT: EMG 81 høres helt elendig ut på clean forøvrig. Roser ikke mikkene bare fordi jeg har de selv. Men begge er knall med fuzz og vreng :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Dagens ble LTD EC1000T. Fikk renset halsen med leomon oil, justert litt og testet et GHS David Gilmour 50-10.5 sett jeg hadde liggende. Veldig crispy og fin lyd.   
  • det behøver ikke å bety at de ikke får solgt mye likevel. hvis du tenker over det; passer ikke den beskrivelsen (idiot) på skremmende mange folk? tipper qanon-bevegelsen har en del slike i sine rekker..... og bassister.... bruktbilselgere......påvirkere.....fanatikere av alle slag....folk som trives i dress.......personen som fant opp begrepet "supermåling" i forbindelse med meningsmålinger.....kommunikasjonskonsulenter......folk som gleder seg til neste the fast and the furious  - film .....prosjektledere for veiprosjekter i bergen.....folk som ikke kjører motorsykkel.... og mange, mange flere. faktisk tar jeg meg selv i å tenke "er JEG en idiot?" en gang i blant. svaret der er riktignok alltid nei, men jeg slutter aldri å spørre likevel. viktig å ta en selvevaluering en gang i blant. regner med de fleste innser at det meste av dette jeg har skrevet bare er tull, designet for å skape litt latter (forhåpentligvis). men det første poenget står likevel: det finnes overraskende mange som går på slike ting som Audun sikter til. en del fabrikanter av ubrukelige produkter skor seg på slike folk. det eneste man kan gjøre i møte med slikt, er å prøve å sørge for at man selv, og folk man bryr seg om, ikke går i fellen. å prøve å skåne en stor gruppe mennesker for slikt, er ikke enkelt. jakten på gode tilbud sørger for det, og er sterkere enn mange tror.
  • HB eller ikke - da jeg vokste opp på 70 og 80-tallet fantes det mye DRITTGITARER. Altså de rimelige. Tror du skal vært sykt uheldig med en hvilket som helst lavprismerke for å komme NED på det nivået mye av skrotet den gang var på.
  • Jeg har et lite verksted og skrur litt i gitarer, hovesakelig egne og for venner og bekjente men tar litt oppdrag utenom også når jeg har tid og anledning. I den forbindelse har jeg skrudd i en håndfull HB`s. Min erfaring er at de billigste er nettopp det, billige gitarer, men kommer man over 200Euro, er det stort sett gullfine nybegynnergitarer som trenger lite hjelp av meg (i motseting til de billigste hvor QC virker ganske fraværende). Hadde ikke nølt med å anbefale en av disse Suhr-aktige til en nybegynner om man trakter mot mer moderne stuk enn Epi og Sq. Når det er sagt, er man femten og har råd til drømmegitaren, skal man kjøpe drømmegitaren og drite i folk som mener HB er best i hele verden, for det er de ikke   
  • Jeg mener at det ikke er snakk om enten eller, men både og her, selv om jeg kjenner meg igjen. Confirmation bias spiller nok en vesentlig rolle. Og alder. Jeg er jo en nokså moden herremann som vokste opp med status-standarden Fender eller Gibson. Så hadde man temmelig mediokre varianter av dette - supplert med andre merkelige variasjoner fra merker som Vantage, Orpheo, Cimar (Ibanez), Hondo etc. Jeg kan huske at Wing-serien fra Washburn var regnet som annenrangs gitarer på den tiden (i min krets), mens jeg i dag ville ha gitt gode penger for en Eagle eller Falcon. (Yamaha SG-serien, Ibanez Artist-serien popper også opp som kvalitetsalternativer i dag) Jeg _tror_ at kvaliteten på det vi i min tid kalte billig-ræl er betydelig bedre nå til dags. Og det er jo hyggelig at man kan prissette velfungerende instrumenter i antall sixpacks:-)
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.