Web Analytics
Jump to content

Hei. ny på forumet!


Dr.Danko
 Share

Recommended Posts

Heisann.

Ville bare presentere meg. Heter Ørjan og liker spille gitar. Har kikka på forumet her en stund nå men har ikke registrert meg før nå.

Spilt gitar i åtte år sånn ca, men suger fremdeles :lol: blir aldri lei av å titte på nytt utstyr på nettet eller lese om andres utstyr. Har uhelberedelig GAS, til min kjærestes store forargelse: "du trenger jo for f... ikke en ny gitar! se til helv... å lukk den derre sia med gitarer" Lurer på om noen andre kjenner seg igjen i det der! Bor og studerer i Polen til vanlig, og har blitt flink til å drikke vodka!

Her er noen bilder av noe av greiene mine:

ESP Eclipse II m/EMG 85 i stol og en 60 i halsen.

Bilde015.jpg

Bilde016.jpg

Bilde003.jpg

Bilde002.jpg

Standard Powerball med et billi men ok Framus kabinett:

Bilde006.jpg

Trenger virkelig å skifte mikkene i gitaren, men har aldri fått ræva i gir. Tenker å putte inn et par fra Bare Knuckle Pickups, hørt mye bra om dem.

har en Fender Lone Star strat hjemme hos mamma&pappa som spilles mye på når jeg er hjemme på ferie!

Vi snakkes!

Ørjan

Link to comment
Share on other sites

takk takk :)

Har ikke prøvd kjøre dem på 18V nei, hovedsaklig fordi jeg hadde problemer med sløyd på ungdomskolen.. Jeg tør ikke tenke på hva slags galskap jeg kan komme til å gjøre med en loddebolt. Men har sett diagrammer av det, og det virker som en rett-frem operasjon.

Bare litt lei av den derre sterile EMG lyden, og når man attpåtil kjører den gjennom en Powerball som i utgangspunktet minner mer om en Pod enn rørforsterker, så kommer lyden ut nokså (mangler et norsk ord her) "processed". Høres ganske mye feitere ut når jeg plugger Straten inn.

Og ja, det er V30 høyttalere i kabinettet. Funker fint for hjemmebruk. Er fornøyd med det.

Edited by Dr.Danko
Link to comment
Share on other sites

Powerball som i utgangspunktet minner mer om en Pod enn rørforsterker

Det var tidenes, nesten verdig å bruke i signaturen min! :D

Men er med på den ja. Syns ikkeno om PowerBall i det hele tatt, altfor moderne og såpeglatt gain... Gjennom min Marshall JCM800 låter EMG grisefett :)

Link to comment
Share on other sites

Det var tidenes, nesten verdig å bruke i signaturen min! :D

Men er med på den ja. Syns ikkeno om PowerBall i det hele tatt, altfor moderne og såpeglatt gain... Gjennom min Marshall JCM800 låter EMG grisefett :)

Har veldig lyst til å selge den, men vet at brodern digger den, så det er mulig han får den i 18-års gave eller noe mot et lite mellomlegg. Så fikser jeg meg noe annet. Frista til å kjøpe en sånn ny 5150. Enkel og grei, får feit lyd for lite penger. Ellers liker jeg Savage 120 modellen fra Engl, ikke fullt så Pod-aktig og mere mellomtone. Du skjønner at jeg liker ganske hard harry-metall :P

Aldri prøvd gjennom en JCM 800 da. Hva bruker du mellom gitaren og forsterkeren da? vreng tenker jeg da..

Edited by Dr.Danko
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips! Takk 😊  
  • Heisann, Har en Line 6 Helix LT som dessverre blir brukt altfor lite om dagen så er vel på tide å få kvittet seg med den  Ble kjøpt ny på 4Sound Schous Plass (Oslo) i 2017 og har bare blitt brukt hjemme så vil si at den er i så godt som ny stand. Alt av original eske, kvittering osv følger med.  Pris: 8500 kr Sted: Oslo Bilder: Kommer
  • Bright Onion leverer rimelige og bra patchbays. https://www.brightonion.co.uk/4-gang-2/ Har brukt Bright Onion til alle mine patchbays, splittere, aux-switcher etc i noen år nå, aldri noen problemer.
  • Ser behovet for en patch bay. Trenger ikke noe mer fancy enn: gitar inn, 2 inn (fra brettet) og 2 ut (til amper).  Noen som vet om noe bra? Eller kanskje kan lage noe bra?  
  • Det å faktisk prøve gitarer før man kjøper, er jo det aller beste hvis man har mulighet for det. En gitarsjappe vil også sette på et nytt strengesett og gi deg en setup, uten kostnad for deg, hvis det er nødvendig, før du tar med deg gitaren hjem. I hvert fall hvis du ber om det.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.