Web Analytics
Jump to content

Gitarproblemer


minigrill
 Share

Recommended Posts

Som sagt: her er tråden for deg som vil dele dine erfaringer med problemer som har oppstått med gitaren din. Jeg regner med at dette er stedet hvis du sliter med noe teknisk på gitaren din, siden vi har nok av gitargeeks her ;) jeg kan begynne med problemet mitt:

Jeg kjøpte en brukt ESP SV for snart ett år siden, og jeg har hatt en del problemer med den. rust, tremolo armen vil ikke skrues ordentlig ned (bare henger å slenger), stemmeskrua på sjettestreng på brua vil ikke helt i bånn. Noen som vet hva jeg kan gjøre med dette?

Edited by minigrill
Link to comment
Share on other sites

Hei.

Har kjøpt meg en Hot Rail og fått denne montert på en telcaster american deluxe.

Har i tillegg kjøpt en Tim Overdrive som forøvrig er sinnsykt bra. Når jeg bruker denne og spitter humbuckeren er det veldig snart at jeg får feedback.

Får en fantasisk lyd n(ala Brent Mason) men skulle gjerne ha hatt litt mer gain. Når jeg skrur opp gainen får jeg feedback (har gainkontrollen på kl 1)

Må ha det volumet jeg har og ønsker litt mer vreng uten å bruke humbuckere men da får jeg feedback. Har dere noen tips?

Link to comment
Share on other sites

Jeg kjøpte en brukt ESP SV for snart ett år siden, og jeg har hatt en del problemer med den. rust, tremolo armen vil ikke skrues ordentlig ned (bare henger å slenger), stemmeskrua på sjettestreng på brua vil ikke helt i bånn. Noen som vet hva jeg kan gjøre med dette?

Høres ut som om du har kjøpt "pus i pose" fra en som har brukt gitaren til annet enn den er ment til. Oppsøk en "Gitardoktor", få stilt diagnose, og sjekk med kalkisen om du heller skal skaffe deg et nytt instrument, en gitar som har et forhenværende liv som gitar, ikke som landbruksredskap. Masse fint å få til vettuge penger i disse tider.... B)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Ingen grunn til å kjøpte HB. Kjøp heller originalen til bedre pris! (for de som tror at HB er bedre enn originalene) https://www.strawyellow.shop/collections/guitar?fbclid=IwAR1GUiTSgd0JOzFmL7DCy1-LgFsAAkGPmm5Cc7V1yJQR8F6xu4tjnuR7wqA  
  • Jeg har to. Du trenger ikke å sjekke kvaliteten. De er ca. akkurat der hvor andre billigproduksjon fra østen ligger. Kjøper du de litt dyrere variantene så øker kvaliteten ganske mye, men det finnes også tilsvarende kvalitet med andre logoer.  
  • Kan være en del bestiller seg en HB for å sjekke kvaliteten bare, men kanskje glemmer at alle instrumenter trenger et ordentlig setup før de virkelig blir spillbare…, og det er ikke så fristende å legge 1500,- på bordet for en ny nut og setup på en gitar en ikke får mer enn 2000+ for…
  • lada er jo ganske kult, da. men har dere lagt merke til hovr mange harley benton det blir solgt på finn for tiden? mye, i forhold til sannsynlig markedsandel, vil jeg si. hva skjedde? VAR de ikkke "nesten identisk kvalitet som fender, gibson" likevel? tvilsomt at jeg vil bytte ut min strat mot en HB, vil  jeg påstå. mange som går på slike sosiale media, bullshit hypes. men når det kommer til stykke, er det en grunn til at de er priset så lavt. men hey, mye tilgjengelige instrumenter betyr lavere pris, så flere begynner å spille (eller ihvertfall har råd til å begynne) gitar. win-win. testet en thomann (hora) oktavmndolin en gang. den var søppel. men noen påstår at slike ting ikke bare er brukbare, men tilogmed god kvalitet. folk er lettlurte.
  • Husker Gitarnorge for +- 10 år siden. Akkurat samme greia. Da hadde nesten alle en Epiphone som var minst like bra eller bedre enn en Gibson Custom Shop.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.