Web Analytics
Jump to content

Nye Pickups, metal


JohnnyRubber
 Share

Recommended Posts

Hei godtfolk! :D

Jeg har en Epiphone Zakk Wylde LP og en billig, crappy Morgan Strat kopi, som jeg har tenkt og oppgradere. LP Skal jeg oppgradere med EMGZW (81 og 85), som er orginalt på gibson sin utgave. Derfor, bare på gøy, tenkte jeg at jeg skal ta en av humbuckerene på LP (EMGHZ) og innstallere i morgan'en, sammen med 2 SA single coils. Hvordan vil dette gå, og vil det låte fett?

Har også planer om og pusse ned og lakkere morgan i matt svart, og skifte mekanikk (stemmeskruer og stol), og volum/tone knapper mm.

Hva synes dere? Noen som vil komme med et overslag av ca. pris på hele prosjektet? Noen billigere løsninger, som ikke vil gå ut over ytelse, eller noe bedre til samme pris? Hva er de beste sidene til å bestille diverse rekvisita til gitar? Vil dette kunne gå? Kom med tips og kritikk.

Er litt dårlig når det kommer til gitarhardware :P

Edited by McLovin
Link to comment
Share on other sites

 • Replies 46
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

EMGHZ er passiv og SA er aktive. Blir unødvendig mye styr hvis du skal få det til å fungere greit.

Hvis du absolutt må ha aktive så bør du bør du skaffe en aktiv humbucker i tillegg.

Jeg mener det er bortkastet å oppgradere den morgangitaren i det hele tatt siden det i utgangspunktet er en dårlig gitar.

Jeg hadde selv en ZW lp og satte inn emg 81 og 85. det blir bra.

Edited by Hans
Link to comment
Share on other sites

Tusen takk for svar ;)

Som jeg sa i første post, så er det bare en prosjekt-gitar, siden jeg aldri har gjort noe slikt før. Og tro det eller ei, jeg synes den faktisk er deilig å spille på :o

Anyways, hva er forskjellen på aktiv og passiv (er som sagt dårlig på sånt), og finnes det noen bra passive EMG single coils?

Link to comment
Share on other sites

Epiphone ZW LP kommer med EMGHZ, som jeg sa i førstepost

EDIT: Jeg bryr meg ikke så mye om hvordan pickups det er, så lenge jeg kan bruke en av EMGHZ'ene jeg har. Jeg spiller så godt som bare Metall (Pantera, Metallica, BLS osv), så bare de er bra til den type musikk, så er det greit for meg.

Edited by McLovin
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.


 • Siste aktive tråder

  • https://www.gear4music.no/no/Gitar-and-Bass/Fender-Hendrix-Voodoo-Child-Ball-End-Gitarstrenger-av-Nikkel-10-38/3G3G Kunne det funket, eller blir det for tynt i basstrengene?
  • Tipper han mener 10-42, altså basstrengene fra et typisk .009-sett. Vet ikke om noen slike sett i Norge. Curt Mangan har et slikt, mulig det kan lønne seg å bestille noen sett om gangen.
  • Enten har jeg missforstått noe, eller så må du utdype litt hva du mener. Er det til en 6-stengs elgitar, eller noe 12-strenger det er snakk om? Siden du nevner 009 på bass-strengen.  Det er vanlig med f.eks 10-46 (noen skriver 010 - 046 ) sett, eller 09-46 der første tall er lys E og 46 er mørk E. Jeg bruker 11 - 49 sett og det er perfekt balanse for min stil, bestiller i større kvantum her, av og til har de enten god kampanjer eller gratis frakt, som gjør at det lønner seg å bestille 10-20 pakker. https://www.stringsandbeyond.com/daddario-electric-guitar-strings-exl115-3d-blues-jazz-rock-11-49.html https://www.stringsandbeyond.com/ernie-ball-electric-guitar-strings-2220-12p-power-slinky-11-48.html Skal du bare ha et par sett, lønner det seg å bestille lokalt. 
  • Hei. Jeg kunne tenke meg .010 på de lyse strengene, og .009 på basstrengene. Tipper det finnes noen ferdige sett på utenlandske nettsider, men har ikke sett noe slikt på norske nettbutikker. Er det noen her som kjenner til norske selskaper som selger slike sett?  Alternativt kan jeg Kjøpe fra en utenlandsk nettbutikk. Hvordan blir det da med moms og frakt - er det noen som kjenner til hvordan dette er for tiden? Kjedelig å kjøpe strenger for 300,- men betale like mye i moms og frakt.  Kjøpe enkelt-strenger. Tipper dette blir en del dyrere enn eventuelle ferdige sett.  EDIT: Dette gjelder altså ordinære elgitar-strenger. 
  • Ok, Eclipse er jo i boks, men ein kvit Custom eller Classic Custom-suget er fortsatt tilstede. Er det ingen som har stående ein slik? Eller veit om ein som har ein slik som ikkje blir brukt…? Hvis det er av interesse med (del)bytte så har eg diverse gitarer og ting som «er på vei ut». Feks Gibson LesPaul Deluxe (1974, men ikkje heilt original lengre, blandet annet refinished og den har fått humbuckers), Fender Road Worn 50s Stratocaster, Gibson Les Paul Studio (alpine white), Fender Highway One Stratocaster (rockefjøl som er godt slitt og krakellert i lakken med kun 1 humbucker ved stolen), Fender TwinReverb 1976 (silverface, nylig service).
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.