Web Analytics
Jump to content

Gitar/utstyr i Australia


morten
 Share

Recommended Posts

Kom nettop hjem fra en fantastisk tur på 2mnd i Australia..

Kikket i musikkforetningene der, men det var dårlig med gitarer og amper der gitt. Nesten bare kopier, produsert i Kina. Noen få Fender, men disse var innelåste i glassbur!!

En PRS std.24 kostet 9000 mere der enn her i Trondheim.

Link to comment
Share on other sites

oh [sensurert]! da må jeg kjøpe ny gitar før jeg flytter dit da.. Takk for at du sa ifra :)

Ta turen over grøfta til New Zealand... Det er en kjede der som heter "Rock Shop" eller noe. De hadde bra utvalg når jeg var der i jula...

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Gidda ikke starte ny tråd siden dette er om ca det jeg lurer på:

Jeg har et problem og jeg er ganske usikker. Jeg skal flytte til Australia om 1 mnd ca. Jeg har funnet en gitar her hjemme som selges for halv pris i butikk. Er det lønnsomt å kjøpe den da, ta med kviteringen til tollvesnet og få igjen momsen. Eller vente å kjøpe gitar der nede eller et sted på veien ned? Hongkong eller noe. Evnt bestille fra Amerika og få tilsendt ned til Australia..?

Noen som har efaringen / synspunkter på dette?

mvh Kristoffer

Link to comment
Share on other sites

Du melomlander sansynligvis ikke i Hongkong, men i Bangkok og Singapore...Har ikke peiling på toll og slikt... Det er stort sett dårlig utvalg på sjappene der nede, men noe Fender har de, ellers er det bare Koreanske kopier ol.

Hvor skal du flytte, og hvor ligger musiksjappa??

Link to comment
Share on other sites

Skal du til Australia så lønner det seg nok å kjøpe her og få igjen moms ved utførsel !

Har et par kompisser i Australia, og de handler kun fra USA, frakt til Australia er mellom $3-400 ! .... da tror jeg nok det blir rimeligere å handle her, eller om du rekker å handle i USA og få den sendt til Norge før du reiser ?

Link to comment
Share on other sites

Det er en mnd til jeg drar da så kanskje litt dårlig tid på å bestille.. ? Men får jeg tid til å bestille så blir det jo faktisk som å handle uten moms fra usa og det er jo søtt nok i seg selv.. får tenke på dette!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • HB eller ikke - da jeg vokste opp på 70 og 80-tallet fantes det mye DRITTGITARER. Altså de rimelige. Tror du skal vært sykt uheldig med en hvilket som helst lavprismerke for å komme NED på det nivået mye av skrotet den gang var på.
  • Jeg har et lite verksted og skrur litt i gitarer, hovesakelig egne og for venner og bekjente men tar litt oppdrag utenom også når jeg har tid og anledning. I den forbindelse har jeg skrudd i en håndfull HB`s. Min erfaring er at de billigste er nettopp det, billige gitarer, men kommer man over 200Euro, er det stort sett gullfine nybegynnergitarer som trenger lite hjelp av meg (i motseting til de billigste hvor QC virker ganske fraværende). Hadde ikke nølt med å anbefale en av disse Suhr-aktige til en nybegynner om man trakter mot mer moderne stuk enn Epi og Sq. Når det er sagt, er man femten og har råd til drømmegitaren, skal man kjøpe drømmegitaren og drite i folk som mener HB er best i hele verden, for det er de ikke   
  • Jeg mener at det ikke er snakk om enten eller, men både og her, selv om jeg kjenner meg igjen. Confirmation bias spiller nok en vesentlig rolle. Og alder. Jeg er jo en nokså moden herremann som vokste opp med status-standarden Fender eller Gibson. Så hadde man temmelig mediokre varianter av dette - supplert med andre merkelige variasjoner fra merker som Vantage, Orpheo, Cimar (Ibanez), Hondo etc. Jeg kan huske at Wing-serien fra Washburn var regnet som annenrangs gitarer på den tiden (i min krets), mens jeg i dag ville ha gitt gode penger for en Eagle eller Falcon. (Yamaha SG-serien, Ibanez Artist-serien popper også opp som kvalitetsalternativer i dag) Jeg _tror_ at kvaliteten på det vi i min tid kalte billig-ræl er betydelig bedre nå til dags. Og det er jo hyggelig at man kan prissette velfungerende instrumenter i antall sixpacks:-)
  • Fikk filt til nut i dag, tester ut filer til spor jeg fikk kjøpt av en velvillig forumitt🙂 samme type filer som jeg har lånt av en kjenning tidligere. Setup er ikke 100 prosent foreløpig, men den er godt spillbar nå.det gjenstår stort sett bare elektronikken på denne nå.edit, må mere filing på den nuten
  • Har sett en god del forskjellige slike sider i det siste. Man må jo være komplett idiot for å gå på noe sånt.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.