Web Analytics
Jump to content

True Duo Bucker i Ibanez SV5470F


Konnis
 Share

Recommended Posts

Ja, var det jeg og trodde. Men etter utallige Youtube-klipp virker det som denne gitaren er mer populær som fusion/funk/osv-gitar? At det er clean-lyden som er satt i fokus? For jeg skjønner jo at det er mindre sustain og tone i fjøla når den er såpass tynn, men funker den fortsatt til heavy bruk?

Link to comment
Share on other sites

Coilsplit gir omtrent samme lyd som single coil pickuper så jeg kan tenke meg at cleanlyden er veldig bra i den gitaren. Men som du ser på tegningen så Kan du velge mellom H-S-H eller S-S-S. Ganske kjekt og veldig allsidig. Mange bruker S-serien til metal og slike ting så jeg mener det skal ikke være noe problem. Tror ikke sustain skal være noe problem. Som du ser så kan bridgen låses og vips så har du mere sustain. Jeg er selv stor fan av gitarer med mange pickupkonfigurasjoner. Har flere lyder tilgjengelig sammenlignet med en H-H gitar f.eks. Liker du ikke pickupene så kan du alltids bytte dem ut. Ibanez har helt OK pickuper i gitarene sine men veldig mange bytter dem til noe bedre.

Link to comment
Share on other sites

Hvis du liker gitaren du har så er nye pickuper et godt forslag. Skal du spille metallica så kan du jo bare skaffe nye pickuper til gitaren din.

Du kan også tukle litt med innstillingene på ampen din. Bruker du mye vreng kan du godt skru den litt ned. Samme med bass. Det er som regel best å ikke overdrive. :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg skjønner. Vil du ha double locking tremolo eller slik tremolo som på den gitaren i linken? Ser for meg at den ikke tåler så mye misbruk før den er ustemt igjen. sikkert verre og få stemt igjen siden den mangler finstemmere. Slik du beskriver det så høres det ut som om en RG kunne vært noe. Ser at gitaren i linken har 24 bånd men tremoloen er det verre med.

Link to comment
Share on other sites

Såvidt jeg har lest litt rundt, skal denne tremoloen holde rimelig greit på stemminga. Og jeg kommer ikke til å voldta whammyen helt; se for deg sånn som Kirk Hammett og Petrucci bruker den. Petrucci har jo en egen signaturtremolo på sine Music Man; uten strengelås. Og SV5470 har jo "locking tuners"; har dette noe å si på om den holder seg stemt?

RG-formen er jeg ikke helt fan av. SV-designen, og denne finishen, elsker jeg.

Jeg har funnet ut at jeg ikke vil ha et herk av en tremolo hvis jeg ikke trenger det. Tremoloen i SV5470 virker mye mindre komplisert enn f. eks. S5470 sin, som er FR-type med dobbel strengelås og gud vet hva. Lettere å justere, mer tid til spillinga. :P

Angående å holde på stemminga: http://www.musicradar.com/gear/all/guitars...e-152725/review

In use, the vibrato action is smooth and natural feeling, thanks to a ball-bearing pivot, and the whole thing maintains tuning stability well for a non-locking design, even when going for some serious abuse.
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Ville også spurt om kasse følger med. Kan være du får nei til svar, men at vedkommende legger til en gigbag. Er det den svarte på finn? EC1000T?  Helt ok pris, hverken dyrt eller billig.  Ellers fine gitarer. T står. For Traditional, noe som betyr at den er tykkere enn standard EC1000 modell. Noe tykkere kropp, rundere hals - mer lik Les Paul enn de andre modellene. 
  • Vanlige Martin 0.13-0.56 phosphor bronze på denne nå. Litt mye top-end de to første ukene, men så ble den 'mellow' og fin. For anledning capo på 1-5 streng på 2. bånd for litt "drop d"-stemning i E-dur. Dyr gitar, men fyttigrisen, det er så sinnsykt verdt det. Hver eneste krone (spesielt når man handler brukt... ).
  • Jeg spør alltid om kasse følger med, og er skeptisk til å kjøpe uten kasse å sende i. Om det ikke følger med kasse hadde jeg spurt hva planen for emballering var. Det kan jo fort bli et dyrt problem for kjøper eller selger.
  • Hei! En kasse er uansett en vettug ting å ha. Jeg har gått på to halsbrudd på fine gitarer, fordi gigbag var "greit nok". En kasse er rett og slett en billig og god forsikring mot uhell.  Hvis selger ikke har oppgitt i annonsen at gitaren kommer i kasse så gjør den nok dessverre ikke det, men jeg ville spurt uansett. 
  • Jeg er i ferd med kjøpe en LTD EC-1000 deluxe, og jeg synes prisen er fornuftig, 7k. Men jeg kjenner reservasjon mot å spørre om kasse følger med, i tilfelle den GJØR det, og selgeren skulle se sitt snitt og tjene litt ekstra på salget. Hva kan jeg forvente?? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.