Web Analytics
Jump to content

Delay??hjelp!


Anders
 Share

Recommended Posts

Digger line 6 sin. Husker ikje helt ka den het, men var en grønn dings. Analog. Konseptet går ut på at de har samlet de beste effektene fra forskjellige type delay bokser gjennom tidene. Veldig bra pedal som du kan gjøre mye med, koster vel rundt 3000

Link to comment
Share on other sites

Det du trenger for å lage et pedalbrett er en haug pedaler, mange gitarkabler (ta en lang en, kapp den opp og sett på plugger), en strømforsyning eller to og sånne ledninger som lar deg koble fler bokser til en strømforsyning.

Om du trenger noise supressor kommer an på pedalene du bruker. Noen pedaler gir ikke støy i det hele tatt. Noen pedaler lager _litt_ støy, og da er det fint med en noise supressor. Andre pedaler igjen lager så helvetes mye støy at det ikke hjelper med noise supressor..

Link to comment
Share on other sites

Dersom du skal ha deg en delay stomp-box vil jeg uten tvil anbefale Line6 DL-4.

Du har alle tenkelige mulige delay, muligheter til å justere ALT du kan tenke deg, 3 banker du kan lagre i, lett å sette seg inn i, lett å endre på de lagrede presetene, tap-tempo switch (utrolig kjekt) og loop-sampler. Den ultimate delayen i pedal format.

Så vidt jeg vet koster den rundt 3500 ny i butikk, og så må man kjøpe en spesiell adapter i tillegg til ca 400, og da er vi allerede kommet opp i den nette sum av 3900 :lol:

Denne boksen brukes av veldig mange kjente gitarister som bruker delay i stomp format, bare for å nevne Lars Håvard Haugen.

Du sa du tenkte på å kjøpe deg en multieffektprossesor (gulvbasert? eller mete du rack format (da blir det noe helt annet))..styr unna! De duger kanskje til å sitte hjemme på rommet og leke seg med, men så fort du kommer på en scene vil de ikke fungere i det hele tatt.

Ta deg heller litt lenger tid og kjøp dyrere bokser.

Link to comment
Share on other sites

DL-¤ var det den het ja :D . De har gjort noe lignende med andre type effekter og. Samler de beste chorus effektene i en, og en med forskjellige vreng ting. Hakje testet disse, noen som har? Gode greier?

Link to comment
Share on other sites

De har vel en med vreng, en med delay, en med filter, en med modulasjonseffekter (leslie, chorus, trem osv) og en amp simulator.

DL-4 har jeg omtalt før, genial. MM4 er også meget bra.

Den vreng samlingen er også utrolig bra, de to andre kan jeg ikke uttale meg om siden jeg ikke har prøvd de.

Link to comment
Share on other sites

Oki, har vurdert å kjøpe, funnet ut at det e litt greiere med litt effekter samlet en å ha 100 forskjellige vreng, delay og chorus bokser. Men de e litt dyr og da, tror de ligger på 3000 hver, så får bare spare :P

Link to comment
Share on other sites

hvis du ikke har lyst til å bruke tusenvis av kroner på en delay-pedal finner du sikkert en brukt til 3-400 kroner på qxl.no eller www.musikkweb.no

ellers koster den digitech padalen jeg nevnte sikkert ikke over 1000 ny..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg har de akustiske alltid i kasse med en Boveda pose i kassen. Funker fjell.
  • En tur alene til byen, kom hjem med åtte nye skiver (Ecclesia, #3 i midten fikk jeg forrige lørdag):  
  • Jeg oppbevarer mine heltregitarer (archtop og kasse) nesten uten unntak i gitarkassene. Rommet jeg oppbevarer gitarene i har «bedre» (for gitarer om ikke annet) luft enn resten av huset, men jeg har et hygrometer for å følge med på fuktighet og temperatur. Så langt har det stort sett vært innafor i rommet (35-60% fuktighet). I enkelte perioder om vinteren har jeg satt inn en bolle med vann for å tilføre fuktighet. Det funker, men jeg skal vurdere å anskaffe en liten luftfukter.
  • Brum brum. Neida, skaff deg et hygrometer (hundrelapp eller to), så følger du med utover vinteren. Ingen grunn til å fukte lufta så lenge du har inneklima innafor "normalen". Men absolutt lurt å ha forholdsregler: Jeg har en heltre granlokk Ayers stålstrenger som ikke greide seg gjennom den tørreste og kaldeste vinteren i trøndelag på lenge (10-12 år siden?) uten betydelige sprekker i lokket. Den hang på veggen i stua, og jeg hadde ikke begrep om luftfuktighet da. Den låter og spiller nydelig, så det er foreløpig kun kosmetisk, men så kosta den bare omkring 5000,-, så ikke noe stort tap. Ellers, hvorere du borhena? Innland/kyst/fjell? Har litt å si.
  • Takker!  Hvor mye legger dere i luftfuktighet og slikt for kassegitarer? Fikk med en pakke d'addario humipak, men tenkte det er lurest å vente til vinteren med å poppe den? Gitaren kommer til å ligge i kassen når den ikke er i bruk. Er første heltre kassegitar jeg eier, so bear with me
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.