Web Analytics
Jump to content

Og man arrangerer julesanger igjen


windofpain
 Share

Recommended Posts

Høyre øret mitt er forvirra nå, siden den kun fikk all reverben. Men, good stuff! Litt deprimerende til julesang å være :x

Huff, var kanskje ikke så lurt av meg å panne reverb på den ene siden og den uten på den andre siden, men jeg prøvde å få litt 'stort' lydbilde. Er ennå litt grønn når det gjelder miksing og bruk av effekter og slikt... takk for fin tilbakemelding!

Link to comment
Share on other sites

Veldig flott arr! Liker det veldig godt. Jeg personlig hadde jobba mer med lyden på lead-gitaren. Er litt spinkel og for mye diskant synes jeg. Feks prøv å kjør bridge pickup og spill det inn to ganger så likt du bare klarer :)

Tusen takk... arrangerte egentlig for nylonstrenger, men ønska den særegne telecaster-lyden, på tross av at det som du sier kan bli litt spinkelt... nå er det heller ikke lead- og kompgitar, men en gitar som jeg spiller solo og komp på samtidig og da blir det mindre muligheter til å gjøre noe med solostemmen uten at det går utover lyden i bånn.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Ville også spurt om kasse følger med. Kan være du får nei til svar, men at vedkommende legger til en gigbag. Er det den svarte på finn? EC1000T?  Helt ok pris, hverken dyrt eller billig.  Ellers fine gitarer. T står. For Traditional, noe som betyr at den er tykkere enn standard EC1000 modell. Noe tykkere kropp, rundere hals - mer lik Les Paul enn de andre modellene. 
  • Vanlige Martin 0.13-0.56 phosphor bronze på denne nå. Litt mye top-end de to første ukene, men så ble den 'mellow' og fin. For anledning capo på 1-5 streng på 2. bånd for litt "drop d"-stemning i E-dur. Dyr gitar, men fyttigrisen, det er så sinnsykt verdt det. Hver eneste krone (spesielt når man handler brukt... ).
  • Jeg spør alltid om kasse følger med, og er skeptisk til å kjøpe uten kasse å sende i. Om det ikke følger med kasse hadde jeg spurt hva planen for emballering var. Det kan jo fort bli et dyrt problem for kjøper eller selger.
  • Hei! En kasse er uansett en vettug ting å ha. Jeg har gått på to halsbrudd på fine gitarer, fordi gigbag var "greit nok". En kasse er rett og slett en billig og god forsikring mot uhell.  Hvis selger ikke har oppgitt i annonsen at gitaren kommer i kasse så gjør den nok dessverre ikke det, men jeg ville spurt uansett. 
  • Jeg er i ferd med kjøpe en LTD EC-1000 deluxe, og jeg synes prisen er fornuftig, 7k. Men jeg kjenner reservasjon mot å spørre om kasse følger med, i tilfelle den GJØR det, og selgeren skulle se sitt snitt og tjene litt ekstra på salget. Hva kan jeg forvente?? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.