Web Analytics
Jump to content

Nye mikker!


tullekako
 Share

Recommended Posts

Jeg trenger seriøst nye mikker, spiller på en Bc.Rcih Warlock med Original floyd.

Men mikkene er sugeferdig. Har blitt anbefalt EMG 81, men er redd de ikke har nok punch.

Skal passe til metall OG clean stuff.

Noen av kreteriene er:

- Støyfri

- Nok punch til metall, med palm-muting.

- God leed-sound.

Takk på forskudd:)

Link to comment
Share on other sites

Først og fremst: EMG aktive pickuper mangler ikke punch. Det er akkurat punch de har, og de eier på palm-muting. Når det er sagt, så vil jeg anbefale Seymour Duncan Blackouts, som er Seymour sitt svar på EMG sine aktive pickuper. De støyer mindre enn EMG, og skal vistnok låte mer "organisk", hva nå enn det betyr. De er ganske nye (kom på markedet i fjor), men allerede har gitarister som Mick Thomson og Alexi Laiho konvertert til Blackouts...

Link to comment
Share on other sites

Men enkelte sier at EMG låter best i mørke type-mahogany-gitarer mens Blackouts låter best i lyse treverk pga mye bass og litt mørkere lyd.

Men jeg har ikke noe personlige erfaring.

EDIT: Og ja. DE gitarene jeg har spilt på som har EMG, har en del punch samtidig som de låter tight.

Edited by Troll
Link to comment
Share on other sites

Guest Roar v.2
Men enkelte sier at EMG låter best i mørke type-mahogany-gitarer mens Blackouts låter best i lyse treverk pga mye bass og litt mørkere lyd.

Men jeg har ikke noe personlige erfaring.

EDIT: Og ja. DE gitarene jeg har spilt på som har EMG, har en del punch samtidig som de låter tight.

Spiller vel fint liten rolle hva de sitter i da de er aktive?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • https://www.gear4music.no/no/Gitar-and-Bass/Fender-Hendrix-Voodoo-Child-Ball-End-Gitarstrenger-av-Nikkel-10-38/3G3G Kunne det funket, eller blir det for tynt i basstrengene?
  • Tipper han mener 10-42, altså basstrengene fra et typisk .009-sett. Vet ikke om noen slike sett i Norge. Curt Mangan har et slikt, mulig det kan lønne seg å bestille noen sett om gangen.
  • Enten har jeg missforstått noe, eller så må du utdype litt hva du mener. Er det til en 6-stengs elgitar, eller noe 12-strenger det er snakk om? Siden du nevner 009 på bass-strengen.  Det er vanlig med f.eks 10-46 (noen skriver 010 - 046 ) sett, eller 09-46 der første tall er lys E og 46 er mørk E. Jeg bruker 11 - 49 sett og det er perfekt balanse for min stil, bestiller i større kvantum her, av og til har de enten god kampanjer eller gratis frakt, som gjør at det lønner seg å bestille 10-20 pakker. https://www.stringsandbeyond.com/daddario-electric-guitar-strings-exl115-3d-blues-jazz-rock-11-49.html https://www.stringsandbeyond.com/ernie-ball-electric-guitar-strings-2220-12p-power-slinky-11-48.html Skal du bare ha et par sett, lønner det seg å bestille lokalt. 
  • Hei. Jeg kunne tenke meg .010 på de lyse strengene, og .009 på basstrengene. Tipper det finnes noen ferdige sett på utenlandske nettsider, men har ikke sett noe slikt på norske nettbutikker. Er det noen her som kjenner til norske selskaper som selger slike sett?  Alternativt kan jeg Kjøpe fra en utenlandsk nettbutikk. Hvordan blir det da med moms og frakt - er det noen som kjenner til hvordan dette er for tiden? Kjedelig å kjøpe strenger for 300,- men betale like mye i moms og frakt.  Kjøpe enkelt-strenger. Tipper dette blir en del dyrere enn eventuelle ferdige sett.  EDIT: Dette gjelder altså ordinære elgitar-strenger. 
  • Ok, Eclipse er jo i boks, men ein kvit Custom eller Classic Custom-suget er fortsatt tilstede. Er det ingen som har stående ein slik? Eller veit om ein som har ein slik som ikkje blir brukt…? Hvis det er av interesse med (del)bytte så har eg diverse gitarer og ting som «er på vei ut». Feks Gibson LesPaul Deluxe (1974, men ikkje heilt original lengre, blandet annet refinished og den har fått humbuckers), Fender Road Worn 50s Stratocaster, Gibson Les Paul Studio (alpine white), Fender Highway One Stratocaster (rockefjøl som er godt slitt og krakellert i lakken med kun 1 humbucker ved stolen), Fender TwinReverb 1976 (silverface, nylig service).
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.