Web Analytics
Jump to content

Litt forsent


davidsen
 Share

Recommended Posts

Har tråkka rundt i dette forumet i 3 år uten at jeg har merka at det er en egen del hvor de nye medlemmene kan presentere seg. Sløvhet er vel stikkordet.

Nuvel, jeg er en 77-modell som fikk min første gitar i en alder av 10 år, som jeg ikke skjønte opp-ned på før jeg var nærmere 13. Husker ikke merket, men var en billig stratkopi. Min første "ekte" gitar var en Ibanez RG-Metal (den med slangeskinn), som jeg fikk da jeg var 14. "Fikk" og "fikk".. man kan si jeg leverte en god del Aftenposten Aften på døra til folk før den satt trygt i mine hender. Kan nevnes at min mor ikke var spesielt blid da jeg kom hjem med slangeskinngitaren til flerfoldige tusen kroner, til tross for at dette var mine egne penger :D

Har spilt i en del band, både som solo- og rytmegitarist. I dag spiller jeg som eneste gitarist i The Palmar Dynasty og trives med å spille på hobbybasis.

Jobber som programmerer/datanerd, mer er det ikke å si om det...

Besitter pr dags dato en Gibson Les Paul Standard samt en Epiphone ES-335 med forbedret mikker som er verdt å nevne. (Har et par kassegitarer/ukuleler/etc også).

Født, oppvokst og bor i Oslo.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.