Web Analytics
Jump to content

Guitarfetish gitarer


Metalbrain
 Share

Recommended Posts

Lyst til å kjøpe meg en litt billig strat til bruk som en prosjektgitar, også har jeg da tenkt til å bestille masse greier fra guitarfetish.. Så tenkte jeg, hey, hvorfor ikke kjøpe bare en gitar derfra også? Så jeg driver og vurderer det da. Var en fin strat der i cream-finish med lønn gripebrett, så jeg lurte på om noen vet om disse gitarene er greie? Xaviere heter merket... Grei så mener jeg spillemessig, hardware og elektronikk skal bli byttet ut uansett. Sikkert ikke så mange som har erfaring med disse, men noen som tror at de er de bedre enn andre billigmerker som f.eks Squier? :ninja: Dårlig erfaring med Squier.. Evt. noen som kan foreslå noen "bra" billigmerker? Skal bli en finfin modda SSS strat :P

Edited by Metalbrain
Link to comment
Share on other sites

De får litt varierende kritikk, men de fleste ser ut til å være fornøyd i forhold til prisen. Sjekk harmonycentral for anmeldelser.

Bedre enn squier ? Hvilken squier da? Squier har laget alt fra geniale Japan fendere til rask og bøss.

Link to comment
Share on other sites

En superbillig oppstartspakkemøkkastrat :P

Jeg skjønte nok at du mente noe slikt. Jeg er så lei av at mange drar flere tiårs gitarproduksjon og et hav av modeller over en kam.. Det er litt som om man skulle vurdert lyden og kvaliteten på Marshall utfra hvordan den minste combo'en til 7-800 kroner låter.

Men, ja jeg tror den Xaviere gitaren knuser en "oppstartspakke squier" gitt. Men den koster jo mer også, så det skulle jo bare mangle. Xaviere gitarene har forøvrig GFS mekanikk og elektronikk, så jeg tror ikke det er så fælt mye å oppgradere med mindre du vil en helt annen vei.

Link to comment
Share on other sites

Så kjøp en og sjekk ut.

Nei, altså. Tror nok de er helt greie, kanskje får du en fin gitar med god hals, akustikk og pen finish, eller motsatt. Om du er heldig og får førstnevnte er det en smal sak og bytte diverse hardware som ikke er av toppers kvalitet og du kan risikere og få en veldig god gitar. ^_^

Link to comment
Share on other sites

Tror ikke det er så fælt mye å oppgradere med mindre du vil en helt annen vei.

Sette på svart plekterbrett, bytte ut til svart hardware, locking tuners, GFS rails, coil split, fjerne tone-potter, osv, osv. Så jo, masse å oppgradere :P

Skal bli litt lik denne: adrian_smith.jpg:wub:

Edited by Metalbrain
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Tror det er enklest og billigst å bestille rett fra nettsiden deres https://www.curtmangan.com/10-42-nickel-wound-set/ Jeg har ikke testet Curt Mangan selv, men har sett de får gode skussmål rundt om.
  • Beklager, jeg ser jeg var upresis. Jeg kunne tenke meg dette: * Bass-strenger fra et 009-sett * Diskantstrenger fra et 010-sett Takk for tips om å bestille fra strings and beyond. Hvor mye sånn omtrent koster det å få ting tilsendt derfra - det er vel både toll og frakt man må betale for?  Takk for tips, kan se etter dette merket. Fant ikke noe i Norge, men de har det sikkert på nettsiden Troll linket til.  Interessant. Det er jo ganske tynt, men kanskje prøver et slikt sett for å se hvordan det er. Takk for tips!
  • https://www.gear4music.no/no/Gitar-and-Bass/Fender-Hendrix-Voodoo-Child-Ball-End-Gitarstrenger-av-Nikkel-10-38/3G3G Kunne det funket, eller blir det for tynt i basstrengene?
  • Tipper han mener 10-42, altså basstrengene fra et typisk .009-sett. Vet ikke om noen slike sett i Norge. Curt Mangan har et slikt, mulig det kan lønne seg å bestille noen sett om gangen.
  • Enten har jeg missforstått noe, eller så må du utdype litt hva du mener. Er det til en 6-stengs elgitar, eller noe 12-strenger det er snakk om? Siden du nevner 009 på bass-strengen.  Det er vanlig med f.eks 10-46 (noen skriver 010 - 046 ) sett, eller 09-46 der første tall er lys E og 46 er mørk E. Jeg bruker 11 - 49 sett og det er perfekt balanse for min stil, bestiller i større kvantum her, av og til har de enten god kampanjer eller gratis frakt, som gjør at det lønner seg å bestille 10-20 pakker. https://www.stringsandbeyond.com/daddario-electric-guitar-strings-exl115-3d-blues-jazz-rock-11-49.html https://www.stringsandbeyond.com/ernie-ball-electric-guitar-strings-2220-12p-power-slinky-11-48.html Skal du bare ha et par sett, lønner det seg å bestille lokalt. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.