Web Analytics
Jump to content

Line 6 Variax


_morten_
 Share

Recommended Posts

Var inne på hagstrøm i bergen og testet noen forsterkere. Akkurat i et eg skulle til å pakke sammen gitaren min og gå lå eg merke til en gitar som stod lent oppetter en forsterker. En Line 6 Variax. Lest litt om gitaren og bestemte meg for å teste den ut for å se om den holdt det Line 6 lover. Selv om eg var veldig skeptisk må eg innrømme at eg ble faktisk positivt overasket. Ville høre om noen andre som kanskje har erfaringer med gitaren...

Link to comment
Share on other sites

 • 1 year later...

hvis jeg ikke tar feil, så er det kommet en nyere versjon, og den låter fett... har ikke spilt på den selv, men en kompis testa den på sjappa når vi var der... men føler det er litt unødvendig med så mange lyder da, men smaken er som baken...

Link to comment
Share on other sites

god elektronikk, rævva gitar..

Tullprat, gitaren er helt fin den. Bra hals, lett vekt, rett og slett en bra gitar.

Link to comment
Share on other sites

hvis jeg ikke tar feil, så er det kommet en nyere versjon, og den låter fett...

det har kommet to variax elgitarer, en akustisk og variax-bassen har nettopp kommet.

Den akustiske gitaren er den eneste jeg har testet, og den hadde utrolig mange fete lyder. men det blir som med effektbrett, det er kulere å eie alle effektene som enkle pedaler (ergo: eie masse forskjellige instrumenter, banjo, klassisk gitar, stålstrenger, sitar, osv)

Link to comment
Share on other sites

men det blir som med effektbrett, det er kulere å eie alle effektene som enkle pedaler (ergo: eie masse forskjellige instrumenter, banjo, klassisk gitar, stålstrenger, sitar, osv)

Dette blir også sinnsykt dyrt, og alle ikke-millionærer vil foretrekke en Variax, enten 500 eller 700. Jeg har en 500, og jeg har aldri angret på kjøpet.

Link to comment
Share on other sites

Jeg husker han duden som spilte demo fra luthmans sa at den aldri kunne erstatte en Strat eller Les Paul - fordi gitaren kvalitetsmessig lå på nivå med en gjennomsnitts billig koreaner. (Det var den første modellen)

Han påpekte imidlertid at den var meget anvendelig i live og studio - sammenheng....

Link to comment
Share on other sites

Det han mente var selvsagt at hvis man er i en situasjon hvor man trenger flere gitarer, men vil slippe å bytte - så bruker man Variax. Hvis man vil ha Strat i det ene øyeblikk for så å switche til akustisk tolvstrenger, så er den kjekk.

Det samme gjelder i studio - er ikke alle som har råd til så mange gitarer.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • HB eller ikke - da jeg vokste opp på 70 og 80-tallet fantes det mye DRITTGITARER. Altså de rimelige. Tror du skal vært sykt uheldig med en hvilket som helst lavprismerke for å komme NED på det nivået mye av skrotet den gang var på.
  • Jeg har et lite verksted og skrur litt i gitarer, hovesakelig egne og for venner og bekjente men tar litt oppdrag utenom også når jeg har tid og anledning. I den forbindelse har jeg skrudd i en håndfull HB`s. Min erfaring er at de billigste er nettopp det, billige gitarer, men kommer man over 200Euro, er det stort sett gullfine nybegynnergitarer som trenger lite hjelp av meg (i motseting til de billigste hvor QC virker ganske fraværende). Hadde ikke nølt med å anbefale en av disse Suhr-aktige til en nybegynner om man trakter mot mer moderne stuk enn Epi og Sq. Når det er sagt, er man femten og har råd til drømmegitaren, skal man kjøpe drømmegitaren og drite i folk som mener HB er best i hele verden, for det er de ikke   
  • Jeg mener at det ikke er snakk om enten eller, men både og her, selv om jeg kjenner meg igjen. Confirmation bias spiller nok en vesentlig rolle. Og alder. Jeg er jo en nokså moden herremann som vokste opp med status-standarden Fender eller Gibson. Så hadde man temmelig mediokre varianter av dette - supplert med andre merkelige variasjoner fra merker som Vantage, Orpheo, Cimar (Ibanez), Hondo etc. Jeg kan huske at Wing-serien fra Washburn var regnet som annenrangs gitarer på den tiden (i min krets), mens jeg i dag ville ha gitt gode penger for en Eagle eller Falcon. (Yamaha SG-serien, Ibanez Artist-serien popper også opp som kvalitetsalternativer i dag) Jeg _tror_ at kvaliteten på det vi i min tid kalte billig-ræl er betydelig bedre nå til dags. Og det er jo hyggelig at man kan prissette velfungerende instrumenter i antall sixpacks:-)
  • Fikk filt til nut i dag, tester ut filer til spor jeg fikk kjøpt av en velvillig forumitt🙂 samme type filer som jeg har lånt av en kjenning tidligere. Setup er ikke 100 prosent foreløpig, men den er godt spillbar nå.det gjenstår stort sett bare elektronikken på denne nå.edit, må mere filing på den nuten
  • Har sett en god del forskjellige slike sider i det siste. Man må jo være komplett idiot for å gå på noe sånt.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.