Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

Anbefalte innlegg

Var inne på hagstrøm i bergen og testet noen forsterkere. Akkurat i et eg skulle til å pakke sammen gitaren min og gå lå eg merke til en gitar som stod lent oppetter en forsterker. En Line 6 Variax. Lest litt om gitaren og bestemte meg for å teste den ut for å se om den holdt det Line 6 lover. Selv om eg var veldig skeptisk må eg innrømme at eg ble faktisk positivt overasket. Ville høre om noen andre som kanskje har erfaringer med gitaren...

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg har heller ikke rpøvd den ut i praksis, men hvis den gjør det Line6 sier den gjør, må jeg sannelig si at det er et godt kjøp! Ikke verst pris heller...

Lenke til innlegg
Del på andre sider
  • 1 year later...

hvis jeg ikke tar feil, så er det kommet en nyere versjon, og den låter fett... har ikke spilt på den selv, men en kompis testa den på sjappa når vi var der... men føler det er litt unødvendig med så mange lyder da, men smaken er som baken...

Lenke til innlegg
Del på andre sider
hvis jeg ikke tar feil, så er det kommet en nyere versjon, og den låter fett...

det har kommet to variax elgitarer, en akustisk og variax-bassen har nettopp kommet.

Den akustiske gitaren er den eneste jeg har testet, og den hadde utrolig mange fete lyder. men det blir som med effektbrett, det er kulere å eie alle effektene som enkle pedaler (ergo: eie masse forskjellige instrumenter, banjo, klassisk gitar, stålstrenger, sitar, osv)

Lenke til innlegg
Del på andre sider
men det blir som med effektbrett, det er kulere å eie alle effektene som enkle pedaler (ergo: eie masse forskjellige instrumenter, banjo, klassisk gitar, stålstrenger, sitar, osv)

Dette blir også sinnsykt dyrt, og alle ikke-millionærer vil foretrekke en Variax, enten 500 eller 700. Jeg har en 500, og jeg har aldri angret på kjøpet.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg husker han duden som spilte demo fra luthmans sa at den aldri kunne erstatte en Strat eller Les Paul - fordi gitaren kvalitetsmessig lå på nivå med en gjennomsnitts billig koreaner. (Det var den første modellen)

Han påpekte imidlertid at den var meget anvendelig i live og studio - sammenheng....

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Det han mente var selvsagt at hvis man er i en situasjon hvor man trenger flere gitarer, men vil slippe å bytte - så bruker man Variax. Hvis man vil ha Strat i det ene øyeblikk for så å switche til akustisk tolvstrenger, så er den kjekk.

Det samme gjelder i studio - er ikke alle som har råd til så mange gitarer.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.