Web Analytics
Jump to content

Skifte element


tomsti
 Share

Recommended Posts

Hva er spørsmålet? Om det går an å skifte elementer? Det enkle svaret er i så fall ja. Men vær bevist på hvordan det kobles opp (serie eller paralell), og hvor mange ohm og watt som da blir gjeldende. Jeg har null peiling på hvordan dette gjøres, men vet at dette er hensyn som må tas :)

Link to comment
Share on other sites

Det veit jeg ikke ennå :P vurderer å kjøpe et Peavey JSX, de har Jensen.. så sette inn v30, trur det blir fetere med tanke på at jeg har 6505 :)

Hva med å kjøpe et kabinett som allerede har v30?

Edit: Tommy kom 2 sek. før der, gitt.

Edited by Audun
Link to comment
Share on other sites

som tittelen sier: kan dette la seg gjøre? tenkte å skifte til v30 på et kab :)

Svaret er ja, og det er faktisk overraskende enkelt, ikke vanskelig i det hele tatt, og generelt lite kabel å holde orden på.

For øvrig er kabelsko geniale å bruke til å koble kabinetter, ettersom du slipper og lodde, og fordi det er enkelt og solid nok i masser.

http://professional.celestion.com/guitar/f...0replace_GB.pdf

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Ville også spurt om kasse følger med. Kan være du får nei til svar, men at vedkommende legger til en gigbag. Er det den svarte på finn? EC1000T?  Helt ok pris, hverken dyrt eller billig.  Ellers fine gitarer. T står. For Traditional, noe som betyr at den er tykkere enn standard EC1000 modell. Noe tykkere kropp, rundere hals - mer lik Les Paul enn de andre modellene. 
  • Vanlige Martin 0.13-0.56 phosphor bronze på denne nå. Litt mye top-end de to første ukene, men så ble den 'mellow' og fin. For anledning capo på 1-5 streng på 2. bånd for litt "drop d"-stemning i E-dur. Dyr gitar, men fyttigrisen, det er så sinnsykt verdt det. Hver eneste krone (spesielt når man handler brukt... ).
  • Jeg spør alltid om kasse følger med, og er skeptisk til å kjøpe uten kasse å sende i. Om det ikke følger med kasse hadde jeg spurt hva planen for emballering var. Det kan jo fort bli et dyrt problem for kjøper eller selger.
  • Hei! En kasse er uansett en vettug ting å ha. Jeg har gått på to halsbrudd på fine gitarer, fordi gigbag var "greit nok". En kasse er rett og slett en billig og god forsikring mot uhell.  Hvis selger ikke har oppgitt i annonsen at gitaren kommer i kasse så gjør den nok dessverre ikke det, men jeg ville spurt uansett. 
  • Jeg er i ferd med kjøpe en LTD EC-1000 deluxe, og jeg synes prisen er fornuftig, 7k. Men jeg kjenner reservasjon mot å spørre om kasse følger med, i tilfelle den GJØR det, og selgeren skulle se sitt snitt og tjene litt ekstra på salget. Hva kan jeg forvente?? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.