Web Analytics
Jump to content

Britney har faktisk en sangstemme!


Torh
 Share

Recommended Posts

Det der synes jeg egentlig er dårlig gjort.

Synes det er utrolig at det er lyd i dama i det hele tatt, slik som hun hopper rundt og herjer.

Jeg er rimelig sikker på at ikke en eneste artist som styrer på på den måten der, synger selv. Det sier seg selv, det er som å synge pent mens man løper et langdistanseløp. Det går ikke.

Link to comment
Share on other sites

Konserten er opplevelsen, ikke som på 80-tallet da folk stilte opp for å se hvordan Racer X spilte låtene. Hvem bryr seg? Synes forresten den mikken plukket opp ekstremt mye av publikum. Noe som tilsier at det ikke er hennes mikrofon, ikke bare den i alle fall. Og hvordan kan vi garantere at dette er et genuint opptak? Og igjen, hvem bryr seg?

Link to comment
Share on other sites

Artig lytting :D I likhet med det mer kjente Enrique Iglesias-opptaket har vel ikke noe av denne vokalprestasjonen gått ut gjennom PA-en (får vi håpe), hun bruker vel bare stemmen for å få singbacken til å se mer troverdig ut. Hører neppe seg selv i headsettet i det hele tatt.

Link to comment
Share on other sites

Musikalartister er ordentlige artister.

Som sagt, lyden fra mikken her går nok ikke ut til publikum, sangeren vet dette og prøver da heller ikke på å synge rent. Syngingen er kun for å få munnbevegelsene til å passe best mulig med tapen som publikum hører. Det er godt mulig Bitchney kan synge rent om hun er nødt.

Link to comment
Share on other sites

Det ble gitt ut et lignende opptak av Julio Iglesias for noen år tilbake, der han i utgangspunktet sang med playback, mens mikrofonen var koblet til tape-recorderen til lydmannen.

Som Euphor sa, det er et show, og Britney har sin del av showet som playmaker. Ja, det er et apparat rundt henne som sørger for at hun låter og ser bra ut, men det er slik det er lagt opp også. Britney Spears er et konsept.

Kan jo nevne at James LaBrie verken skriver eller komponerer stort, og på Score brukte også han autotune. Men faen heller, de leverte et produkt som er over ethvert annet, og da ser jeg ikke problemet med de metodene de har brukt for å levere det.

Og forresten, Pellick, kan du vennligst definere en ordentlig artist?

Edited by Gnome
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.