Web Analytics
Jump to content

Powerball, kortsluttet.


embedded
 Share

Recommended Posts

Nå nettopp skulle jeg skru på powerballen min, og når jeg gjorde det, så jeg at "standbyen" sto på, og når jeg da hadde skrudd den på kom det et veldig lite smell og et lys :| har jeg røket hele kretsen bak i der, eller bare noen rør?

hva skal jeg gjøre nå? :|

Link to comment
Share on other sites

vel, det er bare det det kan være :|

Wow, hvorfor spør du oss da, hvis du har så god peil på forsterkere at du kan konkludere med det? :huh:

GunnarpåMo har nok rett. En så ny forsterker som Powerball vil neppe få noe som helst problem som følge av at standby-bryteren står på...alltid...

Forteller de dere "tube-protection" lysene på forsterkeren deg noe? Hvis alt ser greit ut der, så tar du den med til forhandler og får dem til å fikse det på garanti/reklamasjon, hvis den er yngre enn 5 år.

Link to comment
Share on other sites

Vel ikke ta det sånn, men det er det eneste jeg kan tenke meg :) Fatter ikke hvorfor ikke den bare skal dø ut. Det går ikke an å skrue den på i det hele tatt. Får sjekke ting og tang igjen når jeg kommer hjem fra jobb.

Når jeg har kjøpt den av en annen kan jeg da få noe behandling ut av garantien, når jeg bor i en annen by?

Link to comment
Share on other sites

det var ikke akkurat et smell, men vet ikke hvordan jeg skal forklare det akkurat som en lyspære som ryker.. lysglimtet var der hvertfall! :) hva som kunne ryke sikringene på den har jeg ikke aning på... for jeg har brukt den i et halvt år, på samme plass, i samme kontakt og har aldri hatt problemer.

hvilke sikringer er det snakk om, hvor får jeg nye slike, og hvordan vet jeg helt definitivt at det er det som er problemet?

Link to comment
Share on other sites

Vet ikke akkurat hvor sikringen(e) er på ampen din, men de pleier å være lett tilgjengelige bakpå forsterkere. Evt. må du fjerne bakplata. Ofte står det hvilken verdi en sikring skal ha ved sikringsholderen, hvis ikke står det på sikringen. Det er som regel lett å se på en sikring at den har gått. Bensinstasjoner pleier å ha sikringer som funker. Husk bare å spørre etter en treg sikring.

Edited by GunnarpåMo
Link to comment
Share on other sites

vel skrudde av bakplata sent igår kveld, men fikk itte ut den nederste delen (der strømkabel, høyttalerkabel etc kobles inn) for den sto bom fast... og det var så sent at jeg ikke orket å gjøre noe mer enn å legge meg ned for å sove...

noen som vet om det er noen ekstra skruer som skal skrues løs ? :)

Link to comment
Share on other sites

Åpnet sikringsrommet til powerballen igår og fant 2 sikringer, der den ene var gåen. Kjøpte inn to nye idag, og når jeg puttet inn den ene nye inn i den gikk forsterkeren på, med et lite brak, med et lilla lys inni det ene røret... Hva søren skjer ? :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Hodeløs i dag. Utrolig komfortabel og spillevennlig øks, spesielt når man står oppreist i flere timer på øving.  
  • Har du bilder, så hjelper det oss veldig. 
  • Hei Jeg skal selge en JEM fra 2003 som jeg har hatt noen år, men jeg har ikke peiling på gitar og det er så mange modeller at andre gitarer på Finn er lite hjelp i. Eneste jeg har er prisen jeg kjøpte den for i 2014. Den har original kasse og to små hakk i finish. Hvordan kan jeg finne en pris å sette på Finn?
  • En TBX-kontroll gjør vel forresten ikke så mye mer enn gradvis å bypasse seg sjøl over 5, hvilket resulterer i en kraftigere resonanstopp i lav diskant. Mye det samme kan oppnås billigere ved å bytte til et 1 Mohm potensiometer. 
  • Hvis du vil ha flere lyder enn du noen gang kommer til å bruke: http://www.deaf-eddie.net/ Jeg har hatt det moro med Chromacaster-koblingen hans. Fordelen med denne er at gitaren fungerer som en helt vanlig Stratocaster i ytterposisjonen. To av koblingene, N + B i serie og N + B i parallell er faktisk også ytterst brukbare, låter  mellomposisjon på henholdsvis humbuckere og Telecaster. Trepickups-koblingene med én ute av fase er også morsomme, men kanskje mer til hjemmeøving enn live.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.