Web Analytics
Jump to content

Ny låt!


Atomic
 Share

Recommended Posts

Hei!

Jeg har laga ei låt, som det hadde vært hyggelig med non tilbakemeldinger på. Det er på en måte extended soloversjon da, fordi det finns ingen kort versjon enda, men den skal komme senere.... ikke bli satt ut av introen;) og det kan hende dere sovner i løpet av solon da...

Se myspace under her:

Link to comment
Share on other sites

Digger backingtracket til noe rart! Soloen kunne med hell vært mer strukturert og gjennomført.

Som låt fungerer den ikke veldig bra siden den basically bare er et riff gjennom hele (minus intro). Den hadde dog fungert perfekt til filmmusikk.

Liker bassen i låtene! Hva for utstyr bruker du til bassen?

EDIT: Hørt mer nå. Liker godt den delen av sang 1 fra 4:40 til 6:10! Skikkelig Pink Floyd stemning! Også denne sangen burde etter min mening ha en bedre planlagt melodilinje (gitar).

Edited by M55ikael
Link to comment
Share on other sites

Ja, planlegging er ikke min sterke side... hele greia var egentlig ganske spontan.

Den der noe rart er jo som du sier bare ett riff ja, så den kunne trengt en ekstra del eller noe kansje, og et tema, evt melodi med tekst som går igjen. Jeg sovna faktisk når jeg skulle høre gjennom den da den var ferdig...

Det er ganske vanskelig å få til dynamikk i det når man bruker trommeloops, blir liksom samma greia og styrken hele tida...

Bassen er en ibanez bass som jeg har kobla rett i m-boxen og brukt garageband til å ta opp. Også brukte jeg noen av de bassinstillingene som er ferdig i garageband. Husker ikke helt hvilke da...

Edited by Atomic
Link to comment
Share on other sites

Fortsett med dette her! Masse gode ideer.

Hva gjelder dynamikk liker jeg veldig godt overgangen fra intro til hoveddel i "Noe rart", og overgangen rundt 4:40 i sang 1 er også bra. Ellers bør du kanskje finne noen ordentlige navn på låtene (hvis de ikke bevisst er indy da)?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Beklager, jeg ser jeg var upresis. Jeg kunne tenke meg dette: * Bass-strenger fra et 009-sett * Diskantstrenger fra et 010-sett Takk for tips om å bestille fra strings and beyond. Hvor mye sånn omtrent koster det å få ting tilsendt derfra - det er vel både toll og frakt man må betale for?  Takk for tips, kan se etter dette merket. Fant ikke noe i Norge, men de har det sikkert på nettsiden Troll linket til.  Interessant. Det er jo ganske tynt, men kanskje prøver et slikt sett for å se hvordan det er. Takk for tips!
  • https://www.gear4music.no/no/Gitar-and-Bass/Fender-Hendrix-Voodoo-Child-Ball-End-Gitarstrenger-av-Nikkel-10-38/3G3G Kunne det funket, eller blir det for tynt i basstrengene?
  • Tipper han mener 10-42, altså basstrengene fra et typisk .009-sett. Vet ikke om noen slike sett i Norge. Curt Mangan har et slikt, mulig det kan lønne seg å bestille noen sett om gangen.
  • Enten har jeg missforstått noe, eller så må du utdype litt hva du mener. Er det til en 6-stengs elgitar, eller noe 12-strenger det er snakk om? Siden du nevner 009 på bass-strengen.  Det er vanlig med f.eks 10-46 (noen skriver 010 - 046 ) sett, eller 09-46 der første tall er lys E og 46 er mørk E. Jeg bruker 11 - 49 sett og det er perfekt balanse for min stil, bestiller i større kvantum her, av og til har de enten god kampanjer eller gratis frakt, som gjør at det lønner seg å bestille 10-20 pakker. https://www.stringsandbeyond.com/daddario-electric-guitar-strings-exl115-3d-blues-jazz-rock-11-49.html https://www.stringsandbeyond.com/ernie-ball-electric-guitar-strings-2220-12p-power-slinky-11-48.html Skal du bare ha et par sett, lønner det seg å bestille lokalt. 
  • Hei. Jeg kunne tenke meg .010 på de lyse strengene, og .009 på basstrengene. Tipper det finnes noen ferdige sett på utenlandske nettsider, men har ikke sett noe slikt på norske nettbutikker. Er det noen her som kjenner til norske selskaper som selger slike sett?  Alternativt kan jeg Kjøpe fra en utenlandsk nettbutikk. Hvordan blir det da med moms og frakt - er det noen som kjenner til hvordan dette er for tiden? Kjedelig å kjøpe strenger for 300,- men betale like mye i moms og frakt.  Kjøpe enkelt-strenger. Tipper dette blir en del dyrere enn eventuelle ferdige sett.  EDIT: Dette gjelder altså ordinære elgitar-strenger. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.