Web Analytics
Jump to content

rockstar...Steel Dragon


tisi1
 Share

Recommended Posts

Nå har jeg sittet og sett på Rockstar filmen og er kanskje litt etter når det gjelder informasjon :roll: ,men på soundtracket til filmen står det at Steel Dragon (bandet i filmen) spiller blamnt annet låten "Stand up and shout" ,men hvem er disse karene, for så lang jeg vet så finnes ikke dette bandet og mark Whalberg har ikke den stemmen... Noen som ivl informere en stakkars forvirret sjel?

Link to comment
Share on other sites

hehe. New kids on the block, eh?

Prater litt om det på kommentatorsporet på dvd-en og. Noe er mark, noe er mark med litt "hjelp", noe er ikke mark i det hele tatt. Sier også at han fyren som kommer på scena og tar over for mark er den eneste ekte skikkelige vokalisten i filmen :D

Link to comment
Share on other sites

Marky Mark var med i New Kids On The Block ja..hehe :-D

Må nok se å skaffe meg Rock Star på DVD jeg også. Er jo en kongefilm!

Heftig gitarmusikk OG Jennifer Aniston..det er nesten så jeg må felle en tåre bare ved tanken ;-)

Link to comment
Share on other sites

La meg sitere den internettsiden som er linket over her: STEEL DRAGON is actually a fictious unit assembled for the 2001 "Rock Star" 80s based movie starring Mark Wahlberg and Jennifer Aniston.

Fritt oversatt betyr dette: Steel Dragon er faktisk et fiktivt band som er satt sammen i forbindelse med Rock Star.

Ergo: Steel Dragon fins ikke.

Link to comment
Share on other sites

Og Zakk Wylde spiller gitar, det er det eneste man trenger å vite, egentlig.

Ikke glem Jason Bonham da. :wink:

Link to comment
Share on other sites

Jason Bonham er ikke til å glemme. Jeg leste i et intervju med Jimmy Page (led zeppelin) at Jason Bonham ofte stod inn for faren sin (John Bonham) på lydprøver. Det kunne gå 2-3 låter ut i lydprøven før Page la merke til at det var Bonham Jr. som spilte, som ofteste skjedde dette da Bonham Sr. kom spaserendes foran scenen for å høre hvordan trommelyden var. Er Jason Bonham en dyktig trommis? Ingen tvil!

Link to comment
Share on other sites

Artig at Bonham nå spiller i UFO, han og Vinnie Moore er nye i bandet. Vinnie Moore er en av mine favoritt-gitarister, så det blir moro å se dem live.

Link to comment
Share on other sites

"Rock Star" skulle jo egentlig hete "Metal Gods" og handle om Judas Priest... noen av dere kan kanskje litt om historien til judas.. men men... uansett så satte halford og kara ned beina slik at de måtte forandre litt på filmen og litt på karakterene/storyen... men den er ennå nokså lik judas' historie....

Link to comment
Share on other sites

FADER ALTSÅ!! Blir litt provosert at det faktisk ikke er noen som veit at det er Jeff Scott Soto kjent fra Yngwie og Talisman som synger blant annet "stand up and shout"+to eller tre låter til. Han synger forøvrig også stand up and shout på live-DVD/CDen dems fra 2002.

Jeg tror også at Marky Mark Wahlberg faktisk synger en del av de låtene selv. Han syntes visst det var råkult å være med.

Legg forøvrig merke til den låta dem øver på helt i begynnelsen "Long Live Rock'n Roll" av Rainbow! Metal! :D

Er det Zakk Wylde som spiller i filmen også (Skue-spiller altså!) ? Står det på den sida over.... I så fall: multitalent!

Link to comment
Share on other sites

SHIT! Den sida som er lenket til ovenfor har faktisk GLEMT å nevne Jeff Scott Soto i det hele TATT..... For en ufattelig TABBE!!! Det KAN ikke bortforklares... slurv de luxe av rockdetector.com

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.