Web Analytics
Jump to content

SD Blackouts!


embedded
 Share

Recommended Posts

Har Blackouts i Ibanezen min både i bridge og neck. De er bra!

Men, jeg ser at du har en Les Paul, og hvis det er en Les Paul du skal ha Blackouts i, så tror jeg ikke at jeg ville jeg ikke anbefale dette, siden jeg har på følelsen at det kan bli altfor mørkt. Ibanezen min er i lindetre, og det passer perfekt, men i en mahoganygitar som Les Paul, sleng heller i en EMG 81 i bridge og en 60/85/81 i neck hvis du vil ha aktive pickups. Men, det er sikkert noen som har mer peiling på dette enn meg.

Blackoutene er ihvertfall veldig bra!

Link to comment
Share on other sites

vel, eclipsen er i mahogany den og, og er svært lik en les paul så da kan blackouts funke like bra for mitt bruk... men det er vanskelig å bestemme seg... så jeg tror jeg går for jb og 59/jazz eller emg 81/60

Link to comment
Share on other sites

Regner med at du spiller metal, eller?

Isåfall kan du jo sjekke ut Seymour Duncan SH6 Distortion eller Dimebucker i bridge med 59/Jazz i neck.

Eller EMG's ^^,

Jeg vet ikke om det var Eclipse jeg prøvde, mend det var en LP-lignendes ESP-gitar.. Den låt helt annerledes enn Les Pauls.

Den hadde tynnere lyd og gitaren veide mye mindre enn Les Paul.

Edited by Troll
Link to comment
Share on other sites

Jeg vet ikke om det var Eclipse jeg prøvde, mend det var en LP-lignendes ESP-gitar.. Den låt helt annerledes enn Les Pauls.

Den hadde tynnere lyd og gitaren veide mye mindre enn Les Paul.

Det kan ha vært en av de billigere EC-modellene, og ikke 500/1000/Esp Eclipse, de billigere modellene er nemlig laget i agathis, basswood(lindetre, som Ibanezen min) o.l.

Link to comment
Share on other sites

Vel, for å si det slik, jeg har en Gibson LP OG en ec-500, og har prøvd 3 ESP Eclipser, og i min mening er de ganske like i lyden! Tror ikke det blir dimebucker, den er for sær for meg :) Duncan distortion har jeg lett etter, men har ikke hatt noe hell med å finne den i musikkbutikkene rundt eller i den jeg jobber i, men den må prøves :) Skal låne ESPn til kompisen min og prøve ut JB og 59 og se hvordan det funker på en mahogany gitar. EMGer har jeg hatt i 1 år nå og vil prøve noen passive :) men når jeg kjøper ny gitar neste år blir en av gitarane equipa me EMGer... dette blir spennende.

Link to comment
Share on other sites

vel hadde jeg hatt 3 gitarer i hus som jeg hadde for en måned siden, skulle jeg kjøpt inn SD distortion pickupen bare for å prøve den, men nå som jeg bare har en, vil jeg være sikker på et pickup valg :) men den er et av alternativene. skal prøve den på en eller annen måte :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Hodeløs i dag. Utrolig komfortabel og spillevennlig øks, spesielt når man står oppreist i flere timer på øving.  
  • Har du bilder, så hjelper det oss veldig. 
  • Hei Jeg skal selge en JEM fra 2003 som jeg har hatt noen år, men jeg har ikke peiling på gitar og det er så mange modeller at andre gitarer på Finn er lite hjelp i. Eneste jeg har er prisen jeg kjøpte den for i 2014. Den har original kasse og to små hakk i finish. Hvordan kan jeg finne en pris å sette på Finn?
  • En TBX-kontroll gjør vel forresten ikke så mye mer enn gradvis å bypasse seg sjøl over 5, hvilket resulterer i en kraftigere resonanstopp i lav diskant. Mye det samme kan oppnås billigere ved å bytte til et 1 Mohm potensiometer. 
  • Hvis du vil ha flere lyder enn du noen gang kommer til å bruke: http://www.deaf-eddie.net/ Jeg har hatt det moro med Chromacaster-koblingen hans. Fordelen med denne er at gitaren fungerer som en helt vanlig Stratocaster i ytterposisjonen. To av koblingene, N + B i serie og N + B i parallell er faktisk også ytterst brukbare, låter  mellomposisjon på henholdsvis humbuckere og Telecaster. Trepickups-koblingene med én ute av fase er også morsomme, men kanskje mer til hjemmeøving enn live.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.