Web Analytics
Jump to content

M-Audio Keystation 88


Hallvardo
 Share

Recommended Posts

ser bra ut... men blir vel dyrt(dyrere) i norge.... du kan jo eventuelt kjøpe et billigere midikeyboard og en midicontroller(behringer kommer med noen billige i mai/juni)... men det jo spørs om du kommer opp i samme pris likevel....

Link to comment
Share on other sites

jeg har controller, evolution uc-33. Har også et 49-tangenters midikeyboard, men vil gjerne ha veide tangenter.. :) prisen blir nok endel mer i Norge ja, rundt 10 000 sa en på procom. men det er igjen ikke så vanskelig å kjøpe fra utlandet heller..

Link to comment
Share on other sites

betaler aldri iverden 10k for den nei, muthin :) men den selges jo for $499. Kjenner noen skal til usa om noen måneder, men hvis jeg skulle fått den tilsendt, må jeg vel betale 24% moms og mye frakt osv osv?

du kan lure deg unna moms'n vet du :wink:

Link to comment
Share on other sites

hehe, kan jo det. Men altså, tror de skal være i USA i litt over en uke. Hvis de har plass til å ta den med hjem/sende den som spesialbagasje på flyet så kan man vel ikke kreve moms? Man vet jo liksom ikke om man har eid keyboardet i 2 år eller ikke? (eller, ligger den innpakket i originalemballasjen så kanskje:P) men liksom, jeg sendte gitaren min med spesialbagasje til syden i en gigbag(haha) det kostet vel 10 kroner eller noe og den var iallefall helt fin..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.