Web Analytics
Jump to content

Strenger til Gibson LP


embedded
 Share

Recommended Posts

Kjøper snart et nytt pickup sett til min nye gibson lp, og skal ha nye strenger i samme slengen... Har hørt mye om at man bør velge med omhu. Har kjørt ghs strenger på den gamle ltden min, og synes de funker. Noen råd rundt og går?

Link to comment
Share on other sites

Dean Markey Blue Steel brukte jeg faktisk i nesten to år,og var fornøyd med dem.

Elixir er strenger som blir likt av noen, og mislikt av andre. Personlig syns jeg de er hel grei. Men de er veldig spente og harde. Kan være bra i enkelte saker og dårlig i andre.

Men jaja.. Nylig fant jeg ut at jeg liker DR-strenger og skal fortsette å bruke enten DR eller GHS en stund fremover. Tykkelse må du velge selv. er du ikke vant til tykke strenger, så vil du får det ganske vondt i starten. Øk granvis, viss du ønsker å øke.

Men blant top 3, syns jeg at disse er gode:

1. DR

2. GHS

3. Blue Steel

D'Addario funker fint de, og de er rimelige også. Men foretrekker de nevnte litt bedre.

Link to comment
Share on other sites

Har brukt D'addario i mange år. Brukte Blue Steel en stund for noen år siden, men på en eller annen måte slet de mye på båndene på gitarene slik at jeg måtte skifte bånd på to av gitarene. Hvorfor vet jeg ikke, men har ikke hatt samme problem med D'addario. En fordel at de er billige også, når du har noen gitarer som skal ha nye strenger med jevne mellomrom.

Link to comment
Share on other sites

D'Addario låter jo fint. Men jeg syns levetiden deres er litt redusert. Men for all del. Gode strenger for pengene. Er jo en grunn til at de er såpopulære også.

Link to comment
Share on other sites

What? 10-52 for slapt til Eb? :P Haha, jeg spiller i drop C med 11-52 :rolleyes:

Jepp, på Gibson-scale syns jeg det blir litt dvaskt. Strøkent på Fender-scale dog :) Så at GHS (tror jeg) har 11-53 sett, tror jeg skal prøve det på LPen!

Edited by Aphelion
Link to comment
Share on other sites

What? 10-52 for slapt til Eb? :P Haha, jeg spiller i drop C med 11-52 :rolleyes:

Selv synes jeg 11-52 er perfekt for meg i standard tuning. :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Hodeløs i dag. Utrolig komfortabel og spillevennlig øks, spesielt når man står oppreist i flere timer på øving.  
  • Har du bilder, så hjelper det oss veldig. 
  • Hei Jeg skal selge en JEM fra 2003 som jeg har hatt noen år, men jeg har ikke peiling på gitar og det er så mange modeller at andre gitarer på Finn er lite hjelp i. Eneste jeg har er prisen jeg kjøpte den for i 2014. Den har original kasse og to små hakk i finish. Hvordan kan jeg finne en pris å sette på Finn?
  • En TBX-kontroll gjør vel forresten ikke så mye mer enn gradvis å bypasse seg sjøl over 5, hvilket resulterer i en kraftigere resonanstopp i lav diskant. Mye det samme kan oppnås billigere ved å bytte til et 1 Mohm potensiometer. 
  • Hvis du vil ha flere lyder enn du noen gang kommer til å bruke: http://www.deaf-eddie.net/ Jeg har hatt det moro med Chromacaster-koblingen hans. Fordelen med denne er at gitaren fungerer som en helt vanlig Stratocaster i ytterposisjonen. To av koblingene, N + B i serie og N + B i parallell er faktisk også ytterst brukbare, låter  mellomposisjon på henholdsvis humbuckere og Telecaster. Trepickups-koblingene med én ute av fase er også morsomme, men kanskje mer til hjemmeøving enn live.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.