Web Analytics
Jump to content

Gitarist søker band i Tromsø


Jan Bavian
 Share

Recommended Posts

Gitarist på 16 år søker band i Tromsøområdet. Er åpen for flere sjangrer, men vil helst spille noe innen rock/metall.

Edit: Da tenker jeg på alt fra Big Bang, Guns n' Roses til Iron Maiden. Dvs ikke noe hardere enn Maiden. Har også mest lyst til å spille med noen på min egen alder, så 3-4 års aldersforskjell blir litt for mye.

Edited by Jan Bavian
Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
Har band forsåvidt, men er gjerne med på andre prosjekter, men mister litt interessen når scarcrow skriver "oxo". :P

Andre fra Tromsø her?

mista interessen fordi jeg skriver OXO? hvorfor det? om jeg tørr spørre?

har nå gått uten band i 6 måneder å er på leiting etter Metal\Rock band...

Link to comment
Share on other sites

Hehe, satte den litt på spissen. Har erfart at folk som skriver "oxo" kanskje er i litt forskjellig aldersgruppe enn jeg.. Nå brukte jo jeg selv en smiley i setningen så egentlig skjøt jeg meg selv i foten. :P ROFLMAO :lol::lol::lol:

hehe.. ja sjøl så e æ 20 så:P hehe... har bare en stygg vane t å skriv sånn på dataen :P hehe...

ka du spælla da?

Link to comment
Share on other sites

Spiller gitar, har også bass og kan bidra med det også :) Har øvingslokale på mellomveien med bandet mitt, var bare interessert i om noen andre kanskje trengte gitarist eller bassist til andre prosjekter. Er du 20 så er du jo nesten like gammel som meg, 22!

kunne trengt bassist da:p

kunne tenkt meg å starte noe, har ikke spillt i band på 6 mnd så begynner å bli lei av å sitte på romme aleine:p hehe...

korr du sir du har øvingslokale?:P

Link to comment
Share on other sites

Er faktisk også på leting etter band i Tromsøområdet, spiller for det meste Rock og Metal.

Hadde vært morsomt hvis vi hadde klart å mekka sammen et band. Du kjenner ikke noen bassister eller trommiser?

Edit: Kan nevne at jeg har en Iron Maiden-periode for tida, så det hadde ikke gjort noe om vi hadde spilt noe i den sjangeren. :P

Edited by Jan Bavian
Link to comment
Share on other sites

Hadde vært morsomt hvis vi hadde klart å mekka sammen et band. Du kjenner ikke noen bassister eller trommiser?

Edit: Kan nevne at jeg har en Iron Maiden-periode for tida, så det hadde ikke gjort noe om vi hadde spilt noe i den sjangeren. :P

kjenner ingen bassister eller trommiser her men "markuska" her inne har sagt at han har bass å kan spille...

Maiden hørtes jo bra ut da.. hehe

selv har jeg noe av den samme perioden, men også litt hardere til tider.. hehe..

ja band må man vel klare å danne:p hehe

Link to comment
Share on other sites

Har spilt gitar i noen år, takler bass bra, vet ikke om jeg klarer å spille alle sangene helt perfekt slik de skal, men har god forståelse for musikk og driter meg ikke ut, slik at dere hører det ihvertfall :P

hehe... ja men det er jo bra da... vet du om non lokala vi kan bruke å evt. en trommis?

Link to comment
Share on other sites

har litt kontakt med rockefabrikken, får se hva som skjer... er du go på gitar da? (sånn leadguitar-god):P

Vanskelig å vite hva du mener med veldig god :P vet jo ikke hvor gode dere er. Men jeg vil si at hvis jeg går inn for å lære meg noe, så klarer jeg det (har ikke giddet å lært meg å sweepe, men er i øvingsfasen). Jeg har jo holdt på med musikk siden jeg var ganske liten, så gehør å sånt har jeg i hvert fall. Rytmegitar bør iallfall ikke bli noe problem. Passer bra da jeg spiller på tele ;)

Edit: Hvor god er du da? :P

Edited by Jan Bavian
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Nå får man priser inkludert MVA til Norge i nettbutikken. Ingen fortollingsgebyr lenger, kun frakt opp til et visst beløp. Ved retur etc slipper man hassle med å søke returnert mva osv da de har en norsk adresse som betjener dette.
  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.