Web Analytics
Jump to content

Sende amp


Aphelion
 Share

Recommended Posts

Jeg skal sende en forsterkertopp, hva er tryggeste måte å gjøre det på? Posten eller noe annet?

da jeg kjøpte min blei den sendt med buss fra trondheim! jeg sto på bussholdeplassen og tok den i mot.

var pakka godt inn i bobleplast!

Link to comment
Share on other sites

Fikk en combo tilsendt for ikke lenge siden med posten. Senderen tok ut rørene og pakket dem i bobleplast. Ampen ble pakket i bobleplast og sendt i pappeske. Ikke noe problem. Ikke nevneverdig dyrt heller. Norgespakke....

Link to comment
Share on other sites

Nice. Har fortsatt originalesken og den er det flust av digre isoporbiter i, burde det holde tro?

Tror jeg ganske sikkert. Bare sørg for at ampen ligger godt beskyttet inne i pappeska. Får du tak i litt bobleplast i tillegg til isoporen, skulle du i alle fall være rimelig safe.

Edited by Audun
Link to comment
Share on other sites

Skal du sende med posten, bør du tenke på, og regne med at ampen blir kastet eller sluppet under frakt. Om du ikke får skader utenpå forsterkeren, kan du likevel risikere innvendige skader på ampen. Jeg har akkurat fått erstatning fra posten for skade på amp under sending. Den hadde blitt slengt rundt og fått innvendige skader. Hvis du ikke har egen forsikring på sendingen er max erstatning fra posten på 10k.

Link to comment
Share on other sites

Sende med buss er det tryggeste.

Solgte en Diezel VH4 på den måten, en alt for dyr amp til at jeg

hadde tatt sjansen på å la gorillaene på posten behandle den.

Har sett eksempler på hva de kan gjøre noen ganger(har hatt 2 erstattningssaker mot posten tidligere)

Satte den sjøl inn på bussen og der stod den til den ble mottat av kjøper som stod og venta, tryggt og raskt :)

Link to comment
Share on other sites

kanskje det bare er meg, men jeg hadde aldri sendt ampen med bussen :) det høres rett og slett ikke "sikkert" ut...

Det er bare deg!

Ampen svever ikka av gårde på en myk fluffy rosa sky der heller, men alt

er bedre enn Posten hvis man har et valg.

Desuten er de fleste amper faktisk laget for å tåle å sitte på i en buss, eller turneer som det også

avogtil kalles!

Link to comment
Share on other sites

Tok sjansen igjen!!!! Et stk. amp blir de kommende dagene kastet rundt av postens "ampknusere". Håper det går bra denne gangen. (det gjorde det jo ikke sist)

Fikk du erstattning?

Jeg har god erfaring i å vinne sånne saker mot posten.

De prøver som regel å drukne deg i papirer så du gir opp, men det gjelder

å være hardass hehe

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Nå får man priser inkludert MVA til Norge i nettbutikken. Ingen fortollingsgebyr lenger, kun frakt opp til et visst beløp. Ved retur etc slipper man hassle med å søke returnert mva osv da de har en norsk adresse som betjener dette.
  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.