Web Analytics
Jump to content

Ny amp!


karl_nybegynner
 Share

Recommended Posts

Yes.

Jeg er på leit etter ny amp for tiden. Ser for meg en liten lavwatters rørkrabat, med høy kvalitet. Er ganske åpen for forslag, ren og fyldig clean er to viktige stikkord. Jeg spiller mye blues og litt jazz og øksa er en std strat.

Edit: digitale finesse-inspirerte amper er lite interessant

Edited by karl_nybegynner
Link to comment
Share on other sites

Hvor mye har du tenkt tilå bruke? Jeg har en Valvetrain 205 Tallboy, som jeg er veldig fornøyd med. Det er en håndbygget 5 Watts forsterker, basert på de gamle Princeton-forsterkerne til Fender. Takler både blues og jazz (og rock for den saks skyld). Holder seg clean på relativt høyt volum, særlig hvis du ikke har altfor hotte pickuper. Jeg kjøpte min herfra. Hvis du ikke vil kjøpe fra USA har de 205-modellen på godlyd.no også, men bare med 8" høyttalerelement, ikke 12" slik det er på den jeg har.

Hvis du vil ha noe rimeligere er jo Epiphone Valve Junior populær, ellers er Blackheart Little Giant også ganske ålreit. Har en kompis som har sistnevnte, og den høres bra ut, selv om jeg liker min egen forsterker bedre.

Link to comment
Share on other sites

Fender Champion! Kan ikke skryte denne opp nok!

Røramp til under 2000 kroner. Låter steinbra! Ordentlig fenderclean, og du har muligheten til å koble på eksternt kabinett for enda fyldigere lyd.

Ingen effektloop, så pedaler må stå foran amp, men den takler det utrolig bra.

Gitarlæreren min bruker denne masse til innspillinger etc. En, knott, 2 inputs, en 5 " høytaler eller noget.

Sjekk denne ut ;)

Link to comment
Share on other sites

Fender Champion! Kan ikke skryte denne opp nok!

Røramp til under 2000 kroner. Låter steinbra! Ordentlig fenderclean, og du har muligheten til å koble på eksternt kabinett for enda fyldigere lyd.

Ingen effektloop, så pedaler må stå foran amp, men den takler det utrolig bra.

Gitarlæreren min bruker denne masse til innspillinger etc. En, knott, 2 inputs, en 5 " høytaler eller noget.

Sjekk denne ut ;)

Den høres jo helt sjefs ut den karen der, men hvordan er den som oppmikket gigamp? fungerer det?

Link to comment
Share on other sites

Det vet jeg ikke, har ikke testet den ut til det. Men, med et eksternt kabinett vil jeg tro den vil takle ting bra.

Men du må nok regne med å ha gitarlyden i monitor da, for den overdøver nok ikke trommer og bass etc.

Men, som hybelamp og til innspillinger er den helt sjef. Du får teste den ut! :)

Link to comment
Share on other sites

Kjøp deg en amp med "switch".

Tror BlackHeart har en sånn 2/5 watt switch eller noe sånt. Enkelte Epiphone Valve Jr-forsterkere har det også tror jeg.

Går du for noe i høyere prisklasse har Mesa Express 5:25 eller 5:90 har også sånn switch.

Hvordan disse funker til Jazz, vet jeg ikke. Men de skal være gode til blues og lignendes musikk.

Men BlackHeart ampene ser så søte ut. Skal ha meg en sånn om en liten stund for morro skyld. eller bare for å bruke hjemme. Da 4x12 kan bli litt overkill på rommet av og til :P

Link to comment
Share on other sites

Z.vexen er også sinnsykt tøff, men, den koster litt mer da, og du er avhengig av eksernt kabinett.

Men, den låter også steinbra. Spørs bare hvor clean den holder seg, hvis du skal spille jazz og sånn tenkte jeg. :)

Igjen, - veldiog godt alternativ, men med engang du må bruke 5k på en nanoamp + kabinett, kan du jo kanskje like gjerne kjøpe deg en litt ordentlig - men billig rørcombo.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.