Web Analytics
Jump to content

Gitarist søker band i Asker


Konnis
 Share

Recommended Posts

Heisann.

Jeg er en 15 år gammel (fylte 15 i går, faktisk) gutt, bosatt i Asker. Jeg har spilt akustisk gitar aktivt i halvannet år, og el-gitar aktivt i et år. Jeg spiller hovedsaklig ting rundt rock-sjangeren, men nå for tiden går det mye i Metallica. Synes selv at jeg mestrer fjøla relativt godt til å ha spilt i et år, og andre gitarister nær meg mener det samme (vi snakker da om klassekamerater som har spilt i fire år osv :P) Rytmedelen på mye/det meste av Metallica går greit, men soloene er litt verre. Selv om enkelte går rimelig brukanes der og. Men det meste handler om øving!

Tja. Band jeg liker? Metallica, Zeppelin, Hendrix, Pearl Jam, Guns n' Roses, Velvet Revolver, Brand New, Black Sabbath, AC/DC, Audioslave, Rage Against The Machine, Muse, Porcupine Tree, Wolfmother, et lite utvalg. Som sagt har jeg en Metallica-periode nå. Angående utstyr har jeg en Epiphone Les Paul Standard som duger, og en Cube 20X som kanskje blir litt lite i bandsammenheng. Har også en vanlig Crybaby, men den brukes lite. Forsterkeren kan jo byttes ut hvis jeg trenger noe kraftigere. :P

Poenget mitt er at jeg for øyeblikket ikke har noe band å spille i. Jeg er interessert i å helst etablere et nytt band, ettersom det kanskje er litt problematisk å hoppe inn i et band som allerede har sterke bånd knyttet til hverandre. Så hvis du er rundt 15 år, bor i Asker, spiller et instrument (gitar, bass, trommer, vokal), ta kontakt!

Og selvfølgelig er jeg interessert i å skrive eget materiale etterhvert.

hakons93(krøllalfa)gmail(dot)com

PS: Kan hende jeg har en trommis på hånda.

Edited by Konnis
Link to comment
Share on other sites

Ingen som er interesserte? Jeg burde kanskje presisere alderen litt mer. Helst 15 år. Vet ikke hvor bekvem jeg ville følt meg i et band med 18-åringer, og jeg vet ikke hvor kult det bandet ville synes det hadde vært med en femtenåring i bandet :P

Link to comment
Share on other sites

Hei

Jeg er en 15 år gammel gitarist i Røyken som også er uten band for øyeblikket.

Jeg er også inne i en Metallica periode nå, og føler jeg kan spille ganske ålreit. Rytme-delene går fint og en del soloer også. Liker også å improvisere litt.

Hører også på Megadeth, Zeppelin, Hendrix, Sabbath, AC/DC, Dio, Iron Maiden, Judas Priest, Motorhead, og også litt GN'R, Dream Theater, Thin lizzy, Scorpions og System of a Down. Men som sagt, går det mest i Metallica når jeg spiller gitar. :blink:

Hadde vært kult å møtes, ettersom det går fint ann å ta toget til Asker herfra.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Nå får man priser inkludert MVA til Norge i nettbutikken. Ingen fortollingsgebyr lenger, kun frakt opp til et visst beløp. Ved retur etc slipper man hassle med å søke returnert mva osv da de har en norsk adresse som betjener dette.
  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.