Web Analytics
Jump to content

Gitarist søker band i Asker


Konnis
 Share

Recommended Posts

Heisann.

Jeg er en 15 år gammel (fylte 15 i går, faktisk) gutt, bosatt i Asker. Jeg har spilt akustisk gitar aktivt i halvannet år, og el-gitar aktivt i et år. Jeg spiller hovedsaklig ting rundt rock-sjangeren, men nå for tiden går det mye i Metallica. Synes selv at jeg mestrer fjøla relativt godt til å ha spilt i et år, og andre gitarister nær meg mener det samme (vi snakker da om klassekamerater som har spilt i fire år osv :P) Rytmedelen på mye/det meste av Metallica går greit, men soloene er litt verre. Selv om enkelte går rimelig brukanes der og. Men det meste handler om øving!

Tja. Band jeg liker? Metallica, Zeppelin, Hendrix, Pearl Jam, Guns n' Roses, Velvet Revolver, Brand New, Black Sabbath, AC/DC, Audioslave, Rage Against The Machine, Muse, Porcupine Tree, Wolfmother, et lite utvalg. Som sagt har jeg en Metallica-periode nå. Angående utstyr har jeg en Epiphone Les Paul Standard som duger, og en Cube 20X som kanskje blir litt lite i bandsammenheng. Har også en vanlig Crybaby, men den brukes lite. Forsterkeren kan jo byttes ut hvis jeg trenger noe kraftigere. :P

Poenget mitt er at jeg for øyeblikket ikke har noe band å spille i. Jeg er interessert i å helst etablere et nytt band, ettersom det kanskje er litt problematisk å hoppe inn i et band som allerede har sterke bånd knyttet til hverandre. Så hvis du er rundt 15 år, bor i Asker, spiller et instrument (gitar, bass, trommer, vokal), ta kontakt!

Og selvfølgelig er jeg interessert i å skrive eget materiale etterhvert.

hakons93(krøllalfa)gmail(dot)com

PS: Kan hende jeg har en trommis på hånda.

Edited by Konnis
Link to comment
Share on other sites

Ingen som er interesserte? Jeg burde kanskje presisere alderen litt mer. Helst 15 år. Vet ikke hvor bekvem jeg ville følt meg i et band med 18-åringer, og jeg vet ikke hvor kult det bandet ville synes det hadde vært med en femtenåring i bandet :P

Link to comment
Share on other sites

Hei

Jeg er en 15 år gammel gitarist i Røyken som også er uten band for øyeblikket.

Jeg er også inne i en Metallica periode nå, og føler jeg kan spille ganske ålreit. Rytme-delene går fint og en del soloer også. Liker også å improvisere litt.

Hører også på Megadeth, Zeppelin, Hendrix, Sabbath, AC/DC, Dio, Iron Maiden, Judas Priest, Motorhead, og også litt GN'R, Dream Theater, Thin lizzy, Scorpions og System of a Down. Men som sagt, går det mest i Metallica når jeg spiller gitar. :blink:

Hadde vært kult å møtes, ettersom det går fint ann å ta toget til Asker herfra.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.