Web Analytics
Jump to content

Ground Control PRO fra statene


Snoggy
 Share

Recommended Posts

Hei!

Jeg har lenge vurdert å kjøpe et ground control pro midi brett på ebay men er ikke helt sikker på hvordan jeg skal få strøm i det.

Må jeg ha en omformer eller kan en Cioks AC rider som har en 9VAC 800ma inngang klare å levere strøm til denne?

Link to comment
Share on other sites

Ground controllen kan ta phantom power.

Det er det enkleste, så slipper du strømforsyning til selve brettet.

Det som er problemet er jeg ikke har noe i racket som kan gi phantom power til GCP. Derfor lurer jeg på om jeg kan eventuelt bruke en norsk 9vAC adapter uten å svi av hele brettet :P

Link to comment
Share on other sites

Det som er problemet er jeg ikke har noe i racket som kan gi phantom power til GCP. Derfor lurer jeg på om jeg kan eventuelt bruke en norsk 9vAC adapter uten å svi av hele brettet :P

ikke no problemen å bruke vanlig norsk 9vac adapter, gjør det selv. kjøpte min gcp på ebay. Men det jeg sliter med er å phantom powre gcp. Jeg er ikke sikker på om den bare tar strøm fra gcx'en. Jeg har min gcx på rep, så jeg har ikke fått prøvd. Men gcp tar i hvertfall ikke strøm fra min rack enhet.

Link to comment
Share on other sites

Om du ikke har en enhet i rack'et som kan gjøre phantom power er det fint mulig å få tak i MIDI-kabler med inngang for 9V, evt kan du bare bygge en liten overgangsboks om du har greie på å lodde. Rocktron ser ut til fortsatt å skaffe kabel for phantom power, søk på RDMH900.

Link to comment
Share on other sites

Det har da aldri gått så mye strøm i en standard MIDI- (5-pins DIN) - kabel som du skriver om. Det er jo datasignaler, og ikke egnet til strømforsyning i det hele tatt. Blant annet er jo ikke nok strøm.

Er det en eller annen spesialløsning du skriver om?

Phantompower MIDI kabler har fler pins en standard.

Flere fabrikanter som har de, men Rocktron sine er de enkleste å få fatt i raskt.

Skal være enkelt å modde en preamp eller effetprossesor til å sende phantompower

hvis den ikke gjør det fra før.

Fikk det gjort med en ADA MP1 og det var en smal sak :)

Link to comment
Share on other sites

Det har da aldri gått så mye strøm i en standard MIDI- (5-pins DIN) - kabel som du skriver om. Det er jo datasignaler, og ikke egnet til strømforsyning i det hele tatt. Blant annet er jo ikke nok strøm.

Er det en eller annen spesialløsning du skriver om?

Skal man tro speccen på pedalbrettet mitt kjører jeg fint over 2A gjennom min, funker fett. Og det er rocktron som har designet det, så jeg tror ikke det burde være noe problem.

Eller, jeg kan garranterer deg at det ikke er noe problem, jeg har fantommatet pedalbrett noen år nå...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.