Web Analytics
Jump to content

Volbeat spiller på rockefeller i Oslo og i Drammen et sted i desember


Freedo
 Share

Recommended Posts

Hei. Volbeat spiller på Rockefeller i oslo og i drammen et sted i desember, men det er 18-årsgrense. Jeg er 17 1/2 og lurer på om det blir vanskelig å komme inn. Lurer på om de skal ha legitimasjon av alle de som kommer.. Noen som har nogenlunde peiling?

Link to comment
Share on other sites

Hei. Volbeat spiller på Rockefeller i oslo og i drammen et sted i desember, men det er 18-årsgrense. Jeg er 17 1/2 og lurer på om det blir vanskelig å komme inn. Lurer på om de skal ha legitimasjon av alle de som kommer.. Noen som har nogenlunde peiling?

Når jeg skulle på PG som var 20 så styra jeg jævelig med å snakke med ledelsen på smuget for og spørre om jeg fikk komme inn. De sa jeg fikk komme inn, men da ingen alkohol.

Da jeg kom blei jeg ikke spurt om å vise leg eller biletter=P

Link to comment
Share on other sites

Nå er jeg så gammel at jeg snart er klar for honnørrabatt, men har stått i køa på Rockefeller og sett folk må vise leg. De er nøye, slik jeg har opplevd det, det henger sammen med at de kan miste sjenkebevillingen sin.

Hva du enn gjør, ikke forsøk deg med noe falske ID- kort eller lånt bevis, det svir mye mer enn det det er verdt her i Norge hvis du blir tatt.

Synes det er dumt at det er 18- årsgrense på så mange konserter. Men de skal vel tjene penger på ølsalget.

Link to comment
Share on other sites

Det er vel en sjangse for at du kommer inn, men jeg ville ikke satset billettpengene, eller reisen for den del(hvis du må det). Men uansett, Volbeat har vel vært innom Norge et par ganger i løpet av de to siste åra og kommer sikkert til å komme igjen, i tilfelle du velger å stå over....

Link to comment
Share on other sites

Sist jeg var på Rockefeller skjekka de alle som kunne være under 18 om leg. Så hvis du ser ut som du er 17 1/2 så ville jeg ikke tatt sjansen. Om du derimot ser ut som du nærmer deg 30 så er det jo lov å prøve, men jeg hadde ikke satset så mye penger på det.

Har du skjekket hvordan det er hvis du har med foresatte? Vil du virkelig se Volbeat da så er jo det kanskje en mulighet.

Link to comment
Share on other sites

Jeg undersøkte det med "foresatte" for ganske nøyaktig for tre år siden, siden sønnen min på 17 gjerne ville se Kamelot. Men det var blankt nei, ikke aktuelt i det hele tatt, beklageligvis. Nå har jo luringen fått med seg to Kamelot- konserter etter den tid, uten at jeg har fått rotet meg avgårde, så det går som regel greit å vente.

Link to comment
Share on other sites

Rockefeller er veldig strenge har jeg inntrykk av. Når jeg og ei veninne skulle på Motorpsycho i fjor ble begge spørt om legg. Jeg var da 18(nesten 19) og hu var 22.

Slik jeg har fortstått det så hadde RF verge-ordning før, noe som mange andre utesteder i norge har, men det funket ikke i praksis, så de måtte gi den opp før de mistet skjenkebevilgningen.

Det er kjipt å være under 18 når du vil på konsert, men du kommer til å være glad for det når du faktisk blir 18 ^_^

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.