Web Analytics
Jump to content

Volbeat spiller på rockefeller i Oslo og i Drammen et sted i desember


Freedo
 Share

Recommended Posts

Hei. Volbeat spiller på Rockefeller i oslo og i drammen et sted i desember, men det er 18-årsgrense. Jeg er 17 1/2 og lurer på om det blir vanskelig å komme inn. Lurer på om de skal ha legitimasjon av alle de som kommer.. Noen som har nogenlunde peiling?

Link to comment
Share on other sites

Hei. Volbeat spiller på Rockefeller i oslo og i drammen et sted i desember, men det er 18-årsgrense. Jeg er 17 1/2 og lurer på om det blir vanskelig å komme inn. Lurer på om de skal ha legitimasjon av alle de som kommer.. Noen som har nogenlunde peiling?

Når jeg skulle på PG som var 20 så styra jeg jævelig med å snakke med ledelsen på smuget for og spørre om jeg fikk komme inn. De sa jeg fikk komme inn, men da ingen alkohol.

Da jeg kom blei jeg ikke spurt om å vise leg eller biletter=P

Link to comment
Share on other sites

Nå er jeg så gammel at jeg snart er klar for honnørrabatt, men har stått i køa på Rockefeller og sett folk må vise leg. De er nøye, slik jeg har opplevd det, det henger sammen med at de kan miste sjenkebevillingen sin.

Hva du enn gjør, ikke forsøk deg med noe falske ID- kort eller lånt bevis, det svir mye mer enn det det er verdt her i Norge hvis du blir tatt.

Synes det er dumt at det er 18- årsgrense på så mange konserter. Men de skal vel tjene penger på ølsalget.

Link to comment
Share on other sites

Det er vel en sjangse for at du kommer inn, men jeg ville ikke satset billettpengene, eller reisen for den del(hvis du må det). Men uansett, Volbeat har vel vært innom Norge et par ganger i løpet av de to siste åra og kommer sikkert til å komme igjen, i tilfelle du velger å stå over....

Link to comment
Share on other sites

Sist jeg var på Rockefeller skjekka de alle som kunne være under 18 om leg. Så hvis du ser ut som du er 17 1/2 så ville jeg ikke tatt sjansen. Om du derimot ser ut som du nærmer deg 30 så er det jo lov å prøve, men jeg hadde ikke satset så mye penger på det.

Har du skjekket hvordan det er hvis du har med foresatte? Vil du virkelig se Volbeat da så er jo det kanskje en mulighet.

Link to comment
Share on other sites

Jeg undersøkte det med "foresatte" for ganske nøyaktig for tre år siden, siden sønnen min på 17 gjerne ville se Kamelot. Men det var blankt nei, ikke aktuelt i det hele tatt, beklageligvis. Nå har jo luringen fått med seg to Kamelot- konserter etter den tid, uten at jeg har fått rotet meg avgårde, så det går som regel greit å vente.

Link to comment
Share on other sites

Rockefeller er veldig strenge har jeg inntrykk av. Når jeg og ei veninne skulle på Motorpsycho i fjor ble begge spørt om legg. Jeg var da 18(nesten 19) og hu var 22.

Slik jeg har fortstått det så hadde RF verge-ordning før, noe som mange andre utesteder i norge har, men det funket ikke i praksis, så de måtte gi den opp før de mistet skjenkebevilgningen.

Det er kjipt å være under 18 når du vil på konsert, men du kommer til å være glad for det når du faktisk blir 18 ^_^

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Hodeløs i dag. Utrolig komfortabel og spillevennlig øks, spesielt når man står oppreist i flere timer på øving.  
  • Har du bilder, så hjelper det oss veldig. 
  • Hei Jeg skal selge en JEM fra 2003 som jeg har hatt noen år, men jeg har ikke peiling på gitar og det er så mange modeller at andre gitarer på Finn er lite hjelp i. Eneste jeg har er prisen jeg kjøpte den for i 2014. Den har original kasse og to små hakk i finish. Hvordan kan jeg finne en pris å sette på Finn?
  • En TBX-kontroll gjør vel forresten ikke så mye mer enn gradvis å bypasse seg sjøl over 5, hvilket resulterer i en kraftigere resonanstopp i lav diskant. Mye det samme kan oppnås billigere ved å bytte til et 1 Mohm potensiometer. 
  • Hvis du vil ha flere lyder enn du noen gang kommer til å bruke: http://www.deaf-eddie.net/ Jeg har hatt det moro med Chromacaster-koblingen hans. Fordelen med denne er at gitaren fungerer som en helt vanlig Stratocaster i ytterposisjonen. To av koblingene, N + B i serie og N + B i parallell er faktisk også ytterst brukbare, låter  mellomposisjon på henholdsvis humbuckere og Telecaster. Trepickups-koblingene med én ute av fase er også morsomme, men kanskje mer til hjemmeøving enn live.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.